|

Eskişehirspor Pinto transferini yalanladı

Eskişehirspor, futbolcu Sebastian Pinto ile ilgilenmediklerini, bu konuda ortaya konan haber ve yazıların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Cihan
00:00 - 25/07/2013 jeudi
Güncelleme: 17:54 - 25/07/2013 jeudi
Yeni Şafak
Eskişehirspor Pinto transferini yalanladı
Eskişehirspor Pinto transferini yalanladı

Eskişehirspor teknik asbaşkanı Mehmet Akman, son günlerde bazı basın yayın organlarında 'Eskişehirspor Sebastian Pinto' ile ilgileniyor haberlerini yalanladı. Akman, yaptığı açıklamada, "Son günlerde basın organlarında yer alan ve kulübümüzün futbolcu Sebastiàn Pinto ile ilgilendiğini ifade eden haberler gerçeği yansıtmamaktadır." dedi.

Bu arada Eskişehirspor'un Avusturya kampındaki çalışmaları sürüyor. Eskişehirspor Kulubü'nden alınan bilgiye göre, günü sabah saatlerinde yapılan antrenman ile başlayan Eskişehirsporlu futbolcular, günün ikinci antrenmanını ise akşam saatlerinde gerçekleştirecek. Sabahki antrenmanda Austria Wien maçında oynayan oyuncular rejenerasyon yaparken, diğer oyuncular ise dar alan taktik çalışmayla antrenmanı tamamladı. Özgür ve Mehmet ise sağlık ekibi gözetiminde takımdan ayrı düz koşu yaptı

Asbaşkan yardımcısı Aytekin Aykın ise yaptığı açıklamada kamp sürecinin memnun edici seviyede geçtiğini söyledi. Aykın, "İlk hazırlık maçımızı dün oynadık, iyi bir maç oldu, taraftarlarımızın ve gurbetçilerimizin ilgisi de sevindirici idi, kampımız sakatlık olmadan ve çok faydalı bir şekilde devam ediyor." dedi.

il y a 11 ans