|

Eskişehirspor'dan 'vicdan' açıklaması

Kırmızı-Siyahlı Kulübün İdari Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Mehmet Arı, Akhisar Belediyespor'un Eskişehirspor maçında attığı 3. gol hakkında "Bizim vicdanımız rahat değil" dedi.

Yeni Şafak
14:37 - 15/03/2016 Salı
Güncelleme: 12:47 - 15/03/2016 Salı
AA

Eskişehirspor Kulübü İdari Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Mehmet Arı, Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel'in, 3-3 berabere kaldıkları maçta attıkları 3. gol konusundaki "Vicdani olarak rahatız" açıklamasına ilişkin, "Vicdanının rahat olduğu yönünde açıklamalar yapan rakip takımın başkanı ve yöneticilerine şunları söylüyorum: Bizim vicdanımız rahat değil" dedi.



Geride kalan 25. haftada iç sahada Akhisar Belediyespor'la yaptıkları maçta hedefledikleri galibiyeti elde edemediklerini kaydeden Arı, şöyle konuştu:



"Maçla ve hakem kararıyla ilgili çok yorumlar yapıldı. Atatürk'ün 'Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim' sözü var. Bu maçta ahlaklı kısmını algılayamadık. Vicdanının rahat olduğu yönünde açıklamalar yapan rakip takımın başkanı ve yöneticilerine şunları söylüyorum: Bizim vicdanımız rahat değil. Maçın orta hakemi Barış Şimşek, karşılaşmanın başından itibaren sarı kartlar çıkartmaya başladı. Bunu anlayamadık."ifadelerini kullandı.





#Mehmet Arı
#Akhisar Belediyespor
#Eskişehirspor
8 yıl önce