|

Eto'o imzaya geliyor

Antalyaspor yönetiminin bugün İtalya'da Samuel Eto'o ile yapacağı görüşmenin ardından yıldız futbolcunun akşam saatlerinde Antalya'ya gelmesi bekleniyor.

Yeni Şafak
13:40 - 22/06/2015 Pazartesi
Güncelleme: 14:31 - 22/06/2015 Pazartesi
DHA

Süper Lig'in yeni ekibi Antalyaspor, Çek futbolcu Ondrej Celustka ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Daha önce Trabzonspor forması da giyen Çek futbolcu sabah saatlerinde özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçirildi. Daha sonra Hasan Subaşı Tesisleri'ne giden Celustka, kendisini kırmızı-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı. Antalyaspor, Karşıyaka Kulübü'nden transfer ettiği Rıdvan Şimşek ile de sözleşme imzaladı.



'Eto'o akşam Antalya'da olacak'

Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, Ondrej Celustka ile 3 yıllık, Rıdvan Şimşek ile 2 yıllık sözleşme imzalandığın söyledi. Ceylan, Eto'o'nun transferi konusunda ise Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer ile 2 yönetim kurulu üyesinin İtalya'ya gittiğini belirtti. Kamerunlu yıldız ile bugün İtalya'da masaya oturacak Başkan Gencer'in Eto'o ile akşam saatlerinde Antalya'ya gelmesinin planlandığını dile getiren Ceylan, "Eto'o'nun transferinde son dakika pürüz yaşanmaması halinde akşam saatlerinde Antalya'da olacak" dedi.




#eto'o
#antalyaspor
#hasan ali ceylan
9 yıl önce