|

Eto'o kendisini savundu: Neden söyleyeyim?

Galatasaray maçında topu elle kontrol edip filelere gönderen Antalyaspor'un yıldız oyuncusu Samuel Eto'o, 'Onlar da penaltı ve kırmızı kartlık hareketler yaptı. Kendileri hakeme bunu söylemezken, ben neden pozisyonumun el olduğunu söyleyeyim' dedi.

Yeni Şafak
09:54 - 17/04/2016 Pazar
Güncelleme: 11:20 - 17/04/2016 Pazar
Diğer
Samuel Eto'o'nun Galatasaray maçında atılan ikinci golde topu elle kontrol ettiği görüldü. (Görüntü Lig TV'den alınmıştır)
Samuel Eto'o'nun Galatasaray maçında atılan ikinci golde topu elle kontrol ettiği görüldü. (Görüntü Lig TV'den alınmıştır)

Süper Lig'in 29. haftasında Antalyaspor evinde Galatasaray'ı 4-2 mağlup ederken, mücadeleye Eto'o'nun pozisyonu damga vurdu.



Kamerunlu yıldız, 53. dakikada arka direkte buluştuğu topu eliyle kontrol edip akabinde kafasıyla ağlara yollarken, hakem Yaşar Kemal Uğurlu ve ekibi pozisyonu görmedi. Galatasaray takımının uzun süren itirazları sonuç vermezken, taraftarlar da pozisyona tepki gösterdi.



Ahmet Çakar'dan Eto'o'ya ağır sözler

Neden söyleyeyim?

Sabah'ta yer alan habere göre, Antalyaspor'un Kamerunlu golcüsü Samuel Eto'o elle attığı gol iddialarına soyunma odasında yanıt verdi.



Golcü oyuncu, "Evet pozisyonda el vardı ama ben neden hakeme el olduğunu söyleyeyim ki... Onlar da penaltı ve kırmızı kartlık hareketler yaptı. Kendileri hakeme bunu söylemezken, benden pozisyonumun el olduğunu söylememi mi bekliyorlar?" dedi.






#eto'o
#galatasaray
#antalyaspor
8 yıl önce