|

'Everton'ı Barça'ya tercih ederim'

Dinamo Kiev'in Ukraynalı kanat oyuncusu Andriy Yarmolenko istediği takdirde Barcelona'ya rahatlıkla gidebileceğini ancak orada forma şansı bulamayacağını söyledi.

Yeni Şafak
14:11 - 5/02/2016 Cuma
Güncelleme: 12:22 - 5/02/2016 Cuma
Diğer

Son dönemde sergilediği performansla ilgi odağı haline gelen Andriy Yarmolenko, çarpıcı açıklamalar yaptı. Futbol'a yaptığı açıklamada kolaylıkla Barcelona'ya gidebileceğini ve bu sayede bir yıldız olabileceğini dile getiren Yarmolenko, bunun karakterine uymadığını söyledi.



Everton'ı tercih ederim

Amacının, olabildiğince fazla şans bulacağı bir kulüpte oynamak olduğunu belirten Ukraynalı kanat oyuncusu, "Bundan dolayı eğer bana 'Everton mı Barcelona mı?' diye sorarsanız Everton derim, orası benim için daha iyi. Elbette Barcelona'ya gidip Messi'yle selfie çekmek ve onu instagram'a koyup bir milyon beğeni almak sizi memnun eder ama ben böyle biri değilim" dedi.



Bir maç kaçırdığı takdirde fazlasıyla üzüldüğünü anlatan Yarmolenko, "O dönemlerde enerjimi ve duygularımı boşaltamadığım için ailem de bundan rahatsız oluyor. Eğer oynadıysam bir sonraki gün gayet sakin ve gülümseyerek dolaşıyorum. Ancak maçı kaçırdıysam uyurken bile tartışmak için bahane arıyorum" şeklinde ilginç bir değerlendirmede bulundu.


#everton
#barcelona
#andriy yarmolenko
8 yıl önce