|

Eyvah yine mi Kinsey! dedirtmek istiyorum

Anadolu Efes'in F.Bahçe Ülker'den transferi ABD'li oyuncu Tarence Kinsey, “Birine defans yapıyorsam, o rakip beni aklına yazmalı. En büyük isteklerimden biri de bu” diyerek hırsını ortaya koydu.

00:00 - 10/11/2011 Perşembe
Güncelleme: 00:41 - 10/11/2011 Perşembe
Yeni Şafak
Eyvah yine mi Kinsey! dedirtmek istiyorum
Eyvah yine mi Kinsey! dedirtmek istiyorum

Anadolu Efes'in, bu sezon öncesinde, sözleşmesi olmasına rağmen Fenerbahçe Ülker'den transfer ettiği ABD'li oyuncu Tarence Kinsey, 3 senedir Türk vatandaşı olmak ve Türk Milli Takımı'nda oynamak için beklediğini söyledi. Anadolu Efes'in başarılı oyuncusu Kinsey, sözleşmesi olmasına rağmen Fenerbahçe Ülker'den ayrılmasının antrenör Neven Spahija'nın seçimi olabileceğini dile getirerek “Koçun seçimi olabilir. Kendi çalışmak istediği oyuncuları tercih etti. Herhalde ben onların içinde yoktum. Fenerbahçe'den ayrıldığım için üzgün değilim' ifadesini kullandı.

Kinsey, oynadığı maçlarda en büyük hedefinin savunma yaptığı oyuncuya “Eyvah' dedirtmek olduğunu söyledi ve ekledi: “Komple bir basketbolcu gibi oynamayı seviyorum. Oyunun her bölümünde olmak istiyorum. Ben oyuna böyle yaklaşıyorum. Atletik özelliklerimi bir bütün olarak kullanmak istiyorum. Birine defans yapıyorsam, o beni aklına yazmalı, 'Eyvah Kinsey yine bana savunma yapıyor' demeli. En büyük isteklerimden biri de bu.' Kinsey, futboldaki şike soruşması kapsamında tutuklu olan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı da çok sevdiğini sözlerine ekledi.


Anadolu Efes'in rakibi M.Tel Aviv

Basketbolda THY Avrupa Ligi C Grubu 4. hafta mücadelesinde Anadolu Efes, bugün İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımıyla karşılaşacak. Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki mücadele saat 20.00'de başlayacak. Temsilcimiz, 3 maç sonunda 2. sırada yer alırken aynı puandaki İsrail ekibi ise averajla 3. sırada. Efes'te sakat Kerem ve Tarence Kinsey forma giyemeyecek.



12 yıl önce