|

F. Bahçe'nin son bombası Berbatov

Almanya'da yayımlanan 4-4-2 dergisinin internet sitesinde, F.Bahçe'nin, Dimitar Berbatov'a yıllık 5 milyon euro önereceği iddia edildi. İtalyan basını ise sarı-lacivertli kulübün Rubin Kazan'ın Arjantinli golcüsü Alejandro Dominguez ile ilgilendiğini yazdı.

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 18/11/2010 Perşembe
Güncelleme: 00:52 - 18/11/2010 Perşembe
Yeni Şafak
F. Bahçe'nin son bombası Berbatov
F. Bahçe'nin son bombası Berbatov

Ara transfer döneminin başlamasına yaklaşık 1.5 aylık süre olmasına rağmen Avrupa basınında F.Bahçe'nin dünyaca ünlü oyuncularla temasları gündeme gelmeye devam ediyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın "Şu an için transfer gündememizde yok" açıklamalarına karşın Avrupa basını sarı-lacivertli kulüple ilgili transfer haberlerini gündeme taşıyor. Son olarak Almanya'da yayımlanan 4-4-2 dergisinin internet sitesinde verilen haberde, F.Bahçe'nin, Manchester United'ın Bulgar golcüsü Dimitar Berbatov'u transfer etmek istediği ve bu futbolcu için İngiliz ekibine 15 milyon euroluk bir teklif sunmaya hazırlandığı ileri sürüldü. Sarı-lacivertli takımın, Bulgar futbolcuya da yıllık 5 milyon euro önereceği belirtildi. Haberde, Manchester United'ın 29 yaşındaki futbolcunun şu an için takımdan ayrılması fikrine sıcak bakmadığı da ifade edildi. Berbatov, Manchester United formasıyla bu sezon 6 gol attı.

DOMİNGUEZ'DE 3 KULÜP RAKİP

İtalyan basını ise F.Bahçe'nin Berbatov transferinde olumsuz bir sonuç alması halinde ise Rubin Kazan'ın Arjantinli golcüsü Alejandro Dominguez'in transferine yöneleceğini öne sürdü. Rubin Kazan'dan ayrılmak istediğini açıklayan 29 yaşındaki forvet oyuncusunu F.Bahçe ile birlikte Marsilya, Lyon ve Valencia kulüpleri de transfer etmek istiyor. Avrupa basını ayrıca F.Bahçe'nin Juventus'un Malili orta saha oyuncusu Mohammed Sissoko'yu kadrosuna katmak için de girişimlerini sürdürdüğünü yazdı.



13 yıl önce