|

Fabregas'tan Ramos'a tepki

İspanyol futbolcu Fabregas, milli takıma bağlılığını sorgulayan Sergio Ramos'un açıklamalarına tepki gösterdi.

Yeni Şafak
20:34 - 26/11/2014 Çarşamba
Güncelleme: 18:36 - 26/11/2014 Çarşamba
AA
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de forma giyen Cesc Fabregas, Sergio Ramos'un, kendisinin İspanya Milli Takımı'na yeterince bağlılık göstermediği yönündeki açıklamalarına tepki gösterdi.


İspanya basınına açıklamalarda bulunan Fabregas, milli takımdan arkadaşı Ramos'un yaptığı yorumların kendisini kızdırdığını belirterek, "İspanya Milli Takımı ile 9 yılda, 94 maça çıktım. Oynamadığım zamanlarda da kadrodaydım. Ne zaman çağrılsam göreve hazırdım. Bu yüzden milli takıma bağlılığımdan şüphe duyulması tabii ki beni kızdırdı" değerlendirmesinde bulundu.


'Yüzüme söyleyebilirdi'

Ramos'un bu konuyu medyaya taşımasına anlam veremediğini kaydeden 27 yaşındaki futbolcu, "Oynamam halinde daha kötüye gidebilecek bir sakatlığım vardı. Modric'in başına gelen benim de başıma gelebilirdi. Ramos ile İspanya 21 Yaş Altı Milli Takımı'ndan bu yana arkadaşız. Eğer böyle bir düşüncesi varsa bunu yüzüme söylemesini ya da beni telefonla aramasını beklerdim. Kendisine kırıldım, bunu ona da söyledim, sonrasında konuşarak bu sorunu hallettik" ifadesini kullandı.


Fabregas, İspanya'nın Almanya ile oynadığı hazırlık maçı ve 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerindeki Belarus mücadelesi için milli takıma çağrılmış ancak sakatlığı nedeniyle riske edilmeyerek, kadrodan çıkarılmıştı.


Ramos açıklamalarında, Fabregas'ın kulübüne gösterdiği bağlılığı, İspanya Milli Takımı için de sergilemesi gerektiğini savunmuştu.
#Futbol
#La Liga
#İngiltere Premier Lig
#Sergio Ramos
#Cesc Fabregas
#İspanya
9 yıl önce