|

Fabri'ye Uruguay'dan şoke eden haber

Beşiktaş'ın başarılı kalecisi Fabricio Ramirez, Uruguay'dan gelen haberle sarsıldı. Uruguay Milli Takımı'nda oynama uygunluğu bulunan ve böylelikle Dünya Kupası'nda boy gösterme ihtimali bulunan İspanyol kalecinin bu hedefi gerçekleşmedi.

Yeni Şafak ve
18:36 - 26/03/2018 Pazartesi
Güncelleme: 19:28 - 26/03/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Beşiktaş'ın İspanyol file bekçisi Fabri, bu sezon çıktığı 34 resmi maçın 10'unda kalesini gole kapadı.
Beşiktaş'ın İspanyol file bekçisi Fabri, bu sezon çıktığı 34 resmi maçın 10'unda kalesini gole kapadı.

Önceki günlerde İspanyol basınına demeç veren Beşiktaşlı kaleci Fabri, Dünya Kupası'nda oynama hayalinden bahsetmişti. Uruguay Milli Takımı'nda oynama uygunluğu bulunduğu için bu ülkeden gelecek milli davete icabet edebileceğini ifade eden Fabri'nin beklediği haber gelmedi.

Uruguay Milli Takımı Teknik Direktörü Oscar Tabarez, Çin'de düzenlenen turnuvada yaptığı açıklamada Dünya Kupası'na götüreceği kadronun yüzde 90'ının şu anda burada olduğunu söyledi. Fernando Muslera'ya çok güvendiklerinin altını çizen Tabarez, kaleci adaylarının ise Martin Silva ile Martin Campana olduğunu ifade etti.

  • Fabri önceki günlerde yaptığı açıklamada "Uruguay beni çağırırsa teklifi kabul ederim. 2018 Dünya Kupası'na gitmek, böyle büyük bir turnuvada sahaya çıkmak ve bu tecrübeyi yaşamak benim için harika olur" ifadelerini kullanmıştı.


#Fabri
#Beşiktaş
#Uruguay
#İspanya
6 yıl önce