|

Falcao sahaya indi

Galatasaray’da uzun süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Kolombiyalı yıldız, dün yapılan antrenmanda takımdan ayrı güç çalışması gerçekleştirdi

Umut Yılmaz
04:00 - 3/12/2019 Salı
Güncelleme: 02:40 - 3/12/2019 Salı
Yeni Şafak
Radamel Falcao
Radamel Falcao

qGalatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk ayağında Tuzlaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla başladı. Radamel Falcao ise takımdan ayrı fizyoterapistler eşliğinde sahada özel bir program dahilinde çalıştı. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan idmanda Trabzonspor maçında tam süre alan oyuncular günü yenilenme çalışmasıyla geçirdi. Diğer futbolcular ise antrenmana ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra gruplar halinde beşe iki dar alan pas oyunu gerçekleştirildi. Antrenmanın ana bölümünde dar alan oyunları oynandı.İdman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. Feghouli ve Lemina, günü tedaviyle geçirdi. İki oyuncunun sağlık durumları hakkındaki açıklama, MR tetkikleri sonrası yapılacak. Şener, takımdan ayrı sahada adaptasyon çalışmalarına başlarken, Falcao ise takımdan ayrı fizyoterapistler eşliğinde salonda ve sahada özel bir program dahilinde güç çalışması gerçekleştirdi.


Babel dönüyor

G.Saray’da Ryan Babel sahalara dönüyor. Milli takım kampında sakatlannmasına rağmen Şampiyonlar Ligi’nde Club Brugge maçında oynayıp riske giren ancak Trabzonspor maçında yer almayan Hollandalı futbolcu nun Cumartesi günü Alanyaspor maçında forma giyeceği öğrenildi.


#Galatasaray
#Radamel Falcao
#Ryan Babel
4 yıl önce