|

Falcao'dan Muslera'ya kupa yorumu: Cimbombom

Süper Kupa maçında Akhisarspor'ı 1-0 yenerek kupayı müzesine götüren Galatasaray'da yüzler gülüyor. Maçın ardından Muslera'nın sosyal medya hesabından kupalı pozuna gelen bir yorum Galatasaray taraftarlarını heyecanlandırdı. Sarı-kırmızılı takımın transferdeki bir numaralı hedefi Falcao, Muslera'nın kupa sonrası paylaştığı fotoğrafa ''Cimbombom'' yorumu yaptı. Muslera ise bu yoruma 'Galatasaray gel idol' cevabını verdi.

09:50 - 8/08/2019 Perşembe
Güncelleme: 09:56 - 8/08/2019 Perşembe
Yeni Şafak
Radamel Falcao.
Radamel Falcao.

Geçtiğimiz sezonu kupa ile kapatan Galatasaray yeni sezona da kupayla başladı ve Akhisarspor'u 1-0 yenerek Süper Kupa'yı müzesine götürdü.

Maçın ardından Galatasaraylı taraftarlar büyük sevinç yaşarken, teknik heyet ve futbolcular da kupayla fotoğraflar çektirdi.

Falcao'dan Muslera'ya yanıt

Sarı-kırmızılı takımın transferdeki bir numaralı hedefi Radamel Falcao, Muslera'nın kupa sonrası paylaştığı fotoğrafa ''Cimbombom'' yorumu yaptı.


Muslera ise bu yoruma 'Galatasaray gel idol' şeklinde cevap verdi.

İki oyuncu arasındaki mesajlaşmaya Ryan Donk da katıldı ve Falcao'ya "Gel, bir hafta sonra sezon başlıyor." cevabını verdi.


Bu mesajlaşmanın ardından Falcao, sosyal medya hesabı üzerinden Galatasaray'ı takip etmeye başladı.

Bunun üzerine Galatasaray yöneticisi Abdurrahim Albayrak da Instagram hareketliliğinin içine dahil oldu ve Falcao'yu takibe aldı.


Kısa zamanda sosyal medya üzerinde yayılan bu süreç Galatasaraylı taraftarların heyecanını daha da artırdı ve "Falcao transferi bitti" yorumlarını beraberinde getirdi.


#Galatasaray
#Falcao
#Transfer
5 yıl önce