|

Fatih Terim: Bence Saracchi'nin kırmızı kart görmesi gerekirdi

Süper Lig'in 25. haftasında oynanan mücadele Galatasaray, Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı. Mücadele sonrasında konuşan sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Fatih Terim, Saracchi'nin rakibine yaptığı hareketten dolayı direkt kırmızı kart görmesi gerektiğini söyledi.

Haber Merkezi
21:45 - 8/03/2020 Pazar
Güncelleme: 21:56 - 8/03/2020 Pazar
Yeni Şafak
Galatasaray ligde oynadığı son 9 karşılamada 8 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.
Galatasaray ligde oynadığı son 9 karşılamada 8 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.

Süper Lig'in 25. haftasında Sivasspor sahasında Galatasaray'ı konuk etti. Son dakikaları nefes kesen mücadele 2-2 eşitlikle sona erdi. Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Fatih Terim, mücadeleyi değerlendirirken aynı zamanda bir itirafta da bulundu.

2 puan kaybettikleri için üzgün olduğunu söyleyen Fatih Terim, "1-4, 1-5 girebilirdik devreye, ilk yarının iyi irdelenmesi lazım. Çok önemli benim için, herkes için de öyle olmalı. Hak etmediğimiz bir sonuç olduğuna inanıyorum. 9'da 9 rahat olmalıydı, olmadı. Ben hakikaten hak etmediğimizi düşünüyorum kaybı, 2 puanımıza yazık oldu" ifadelerini kullandı.

VAR ve penaltı pozisyonu hakkında da konuşan Terim, "Orta hakem penaltı vermemiş, talimatları bildiğim kadarıyla, böyle bir durumda VAR devreye girmez, olağanüstü bir hata varsa, VAR çağırır. Benim bildiğim böyle.

Geçen sene, bundan daha net olan bir penaltı vardı Rize'de. Türkiye'yi ayağa kaldırdılar ve Serkan hocanın hakemliği bitti, onun günahı neydi? Burada penaltı vermemiş hakem, pozisyon gri. Çok ağır hatalarda çağrılıyor, biliyorsunuz. O penaltıydı, o ofsayttı, ben bunlara pek girmem, bildiğim kadarını anlatıyorum. Zaten alakasız da bir yerde pozisyon, ben böyle biliyorum en azından" dedi.

  • Saracchi'nin rakibine yaptığı hareketin faul olduğunu söyleyen Fatih Terim, "Mete hoca, son zamanlarda da formda bir hakem, maçı da iyi idare etti ama Saracchi'nin de direkt kırmızı kart görmesi gerekiyordu" ifadelerini kullandı.
Saracchi için kırmızı kart beklenen pozisyon;


#Galatasaray
#Fatih Terim
#Saracchi
#Sivasspor
4 yıl önce