|

Fatih Terim Eto'o'yu istiyor

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in yeni yönetimden ilk isteğinin Samuel Eto'o'nun transferi olduğu iddia edildi.

Yeni Şafak
11:08 - 25/01/2018 Perşembe
Güncelleme: 11:36 - 25/01/2018 Perşembe
Diğer
Fatih Terim, Galatasaray'daki yeni döneminde 4 resmi maçta 4 galibiyet elde etti.
Fatih Terim, Galatasaray'daki yeni döneminde 4 resmi maçta 4 galibiyet elde etti.

Başkan Mustafa Cengiz ile bir görüşme gerçekleştiren Fatih Terim'in Antalyaspor'dan ayrılmaya hazırlanan Eto'o'nun alınmasını istediği belirtildi.

Sabah'ta yer alan habere göre deneyimli teknik adam, başkan Cengiz ve kurmaylarına sunduğu raporda; "Samuel Eto'o gerektiğinde Bafetimbi Gomis'in yerinde gerektiğinde Gomis'e partner olarak gerektiğinde ise forvet arkasında ve kanatlarda görev yapabilecek, Türkiye Ligi'ni tanıyan ve uyum sağlamış çok kaliteli bir oyuncu. Şampiyonluk yolunda önemli bir katkı sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı idarecilerin, Terim'in isteği doğrultusunda Eto'o için nabız yoklamaya başladığı aktarıldı.

1,5 yıllık teklif

Sakatlığı nedeniyle ikinci yarının ilk haftasında görev yapamayan ve bireysel idmanlarına devam eden Kamerunlu futbolcu, sezon sonu bitecek sözleşmesini uzatmaya yanaşmadığı için Antalyaspor'dan ayrılmak istiyor. Galatasaray bir yılı opsiyonlu 1.5 yıllık kontrat teklifine 'evet' dediği takdirde Samuel Eto'o için Antalyaspor'un kapısı çalınacak.


#Samuel Eto'o
#Galatasaray
6 yıl önce