|

Fatih Terim: Karşımda ağladı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Alanyaspor deplasmanında alınan 3-2'lik galibiyetin ardından takımda artık düşünülmediği iddia edilen Maicon'la ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
21:46 - 21/04/2018 Cumartesi
Güncelleme: 22:07 - 21/04/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Fatih Terim.
Fatih Terim.

Galatasaray'ın Alanyaspor'u 3-2 yendiği maçtan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fatih Terim, galibiyetten dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederken Maicon'la yaptığı konuşmanın detaylarını paylaştı.

Fatih Terim'in açıklamalarından öne çıkanlar;
  • "Maçtan evvel Sinan'la Yasin'le konuştum. Kupa maçının üzerindeki sevimsiz havayı almak istedim, çok da doğru oldu. Sinan iyi iş yaptı. Böyle olmalı da demiştim zaten kendisine. Çok mutluyum. Bundan sonraki her maç böyle geçecek. Çatır çatır bir yarışma var. Herkes için her an puan kaybı olası. Böyle durumlarda önde gitmek iyi ama kovalanmak değil."
Maicon konusu
  • "Buraya gelmeden Maicon'la kahvaltıda konuştum. Öyle bir dev gibi adamın bu kadar üzgün olacağını hiç tahmin etmemiştim. Çok iyi bir profesyonel, aile babası, takım oyuncusu. Hepsi hata yapıyor. O koca adamın ağlaması, insanı perişan ediyor. Maicon bize lazım. Serdar cezalı olmasa da lazım, olsa da lazım. Her kötü oynayan oyuncuyu ben atsam, seyirci de affetmese, takım bulamayız. Maicon atıldığı için öne çıktı ama Akhisar maçında Maicon'dan çok kötü oyuncular vardı. Eğer Maicon'la ilgili bir şey olursa direkt Maicon derim zaten, Galatasaraylılar rahat olsunlar. Ne olacaksa da hayırlısıyla seçimimizden sonra oturup o zaman bakacağız."


#Fatih Terim
#Galatasaray
#Maicon
6 yıl önce