|

Fatih Terim yeni yıldızını açıkladı

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Ukrayna ve İzlanda maçları öncesi düzenlenen basın toplantısında milli takım kadrosuyla ilgili olarak geleceğe yönelik sürprizleri olabileceğini açıkladı.

Yeni Şafak
18:17 - 5/10/2016 Çarşamba
Güncelleme: 15:30 - 5/10/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Ukrayna ve İzlanda maçı öncesi açıklamalarda bulunuyor.
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Ukrayna ve İzlanda maçı öncesi açıklamalarda bulunuyor.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Ukrayna ve İzlanda maçları öncesi düzenlediği basın toplantısı önemli açıklamalarda bulundu.



Terim kadroya almadığı futbolcularla ilgili konuşurken basın toplantısının sonunda sürpriz bir mesaj verdi. Tecrübeli teknik adam, Emre Mor'un A Milli Takım'a kazandıranlara teşekkür ederken yeni bir yıldızın kadroya dahil edileceğinin de haberini verdi.



''Hoffenheim'da bir evladımız var...''


Terim basın toplantısında 'bu milli takım kadrosu için sürprizimiz olacaktı. İlerde de olacak. Hoffenheim'da bir evladımız var. Kerem'i (Demirbay) çok beğeniyorum, inşallah yakın zamanda kadromuza alacağız' diye konuştu.








Kerem Demirbay nasıl bir futbolcu?


Fatih Terim'in bu açıklamalarının ardından gözler futbol hayatını Almanya'da sürdüren Kerem Demirbay'a çevrildi. Türkiye'nin 19, 20 ve 21 yaş altı milli takımlarında forma giyen Kerem Demirbay, 2015 Avrupa Şampiyonası'nda ise Almanya 21 Yaş Altı Milli Takımı'nın kadrosunda yer almıştı. Orta saha bölgesinde forma giyen Kerem Demirbay, oyunu iki yönüyle oynayabilmesiyle dikkat çekiyor.







Fatih Terim: Hiçbir futbolcumu yedirmem


#Fatih Terim
#Kerem Demirbay
#Hoffenheim
8 yıl önce