|

Fatih Terim'den Ali Koç'a yanıt

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un kendisi hakkında söylediği 'sicili bozuk' açıklamalarına yanıt verdi.

12:36 - 25/09/2019 Çarşamba
Güncelleme: 12:53 - 25/09/2019 Çarşamba
Diğer
Fatih Terim, Ali Koç'un kendisi için söylediği 'sicili bozuk' cümlelerine yanıt verdi.
Fatih Terim, Ali Koç'un kendisi için söylediği 'sicili bozuk' cümlelerine yanıt verdi.

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi hazırlıkları devam ediyor. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim idman öncesi açıklamalarda bulundu. Terim, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un kendisi hakkında söylediği 'sicili bozuk' söylemine de yanıt verdi.

  • 'Cevap vermeye değmedi'
  • Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile ilgili yaptığı açıklamada, "Ali Koç'un açıklamalarına İstanbul'da bakıp değerse cevap vereceğimi söylemiştim. Baktım, değmeyeceğine karar verdim. O nedenle cevap vermedim. Eğer cevap vermeye değseydi verirdim." dedi.
Ali Koç'un Fatih Terim hakkındaki söylemleri;

'Gerekirse cevap vereceğiz'

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı Club Brugge maçı sonrasında Fatih Terim, "Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonunda burada olmayanlarla ilgili konuşmayalım. Sicilin, parayla, nüfusla reklamla doldurulamadığı bir yerdeyiz. Kimin ne dediğine dönünce bakacağız, değerse cevabını vereceğiz. Şimdiye kadar kim aldıysa, yine cevabını veririz. Başka bir yerdeyiz, burada kalalım. Gerekirse cevap vereceğiz, hiç kimse merak etmesin." ifadelerini kullanmıştı.

Fatih Terim'in Brugge maçı sonrası açıklamaları;

Ali Koç'un cezası belli oldu

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ülker Stadyumu'nda yaptığı açıklamada Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim için 'sicili bozuk' ifadesi kullanmış ve Profesyonel Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti.

  • TFF'den yapılan açıklamada Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle 30 gün hak mahrumiyeti ve 20 bin TL para cezası verildiği duyuruldu.

Galatasaray Kulübü, Ali Koç'un Terim'i hedef alan sözlerine bu şekilde cevap vermişti;


#Galatasaray
#Fatih Terim
#Ali Koç
#Fenerbahçe
5 yıl önce