|

Fatih Terim'den basın toplantısında Nagatomo övgüsü

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Lokomotiv Moskova ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Terim, mücadeleyle ilgili önemli mesajlar verirken takımın en çalışkan oyuncusu ve transferle ilgili de dikkat çekici sözler söyledi.

Yeni Şafak
18:46 - 17/09/2018 Pazartesi
Güncelleme: 21:48 - 17/09/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Muslera ve Fatih Terim basın toplantısı düzenledi.
Muslera ve Fatih Terim basın toplantısı düzenledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Lokomotiv Moskova maçı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terim, önemli mesajlar verdiği basın toplantısında takımın en çalışkan oyuncusunu açıkladı ve sürpriz bir transfer mesajı verdi.

Fatih Terim'in açıklamalarından öne çıkanlar;

İfade edildiği gibi kolay değil, dengeli bir gruptayız. Öyle diyelim. Tüm takımlar, kendi liglerinde elde ettikleri başarılarla buradalar. Ekonomi, oyuncu profili, performans açısından Şampiyonlar Ligi'nin içindeki takımlar arasında ciddiye alınması gereken grubumuz var. Birinci de olabiliriz, dördüncü de. Öyle bir grup. 'Şu ikisi favori, bu ikisi zor çıkar' gibi cümleler kuramayız. O yüzden dengeli bir grup. Biz 21 kişilik kadroyla gruptan çıkmayı deneyeceğiz. Onların 25 kişilik kadroları var. Eşit şartlarda dövüşmüyoruz ama bunu bir sebep olarak değil, tespit olarak kabul edin. Allah izin verirse gruptan çıkmak için her şeyi yapacağız.


Nagatomo ve transfer mesajı

Nagatomo gibi bir futbolcuyla çalıştığım için kendimi çok şanslı addediyorum. Onunla ilgili ne söylesem az. Antrenmanlarda hiçbir zaman bizim dediğimiz saatte soyunma odasına girmedi. 2 saat, 3 saat geçer, herkes yerde, o yine ek antrenman yapar. Mükemmel bir profesyonel. Erken gelir, geç gider. Mükemmel bir profesyonel olduğu kadar son derece duygusal. Herkesin örnek alması gereken biri.

#Fatih Terim
#Yuto Nagatomo
#Galatasaray
6 yıl önce