|

Fatih Terim'den Schalke maçı sonrasında 'değişim' mesajı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Schalke 04 ile oynanan maç sonrasında çarpıcı mesajlar verdi. Terim, 1 puanın kendileri için şans olduğunu söylerken 'değişim' mesajı verdi.

Yeni Şafak
00:32 - 25/10/2018 Perşembe
Güncelleme: 01:01 - 25/10/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Fatih Terim, Galatasaray-Schalke 04 maçı öncesi tribünleri selamladı.
Fatih Terim, Galatasaray-Schalke 04 maçı öncesi tribünleri selamladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Schalke 04 maçı sonrasında dikkat çekici sözler sarf etti. Terim, "Yavaş yavaş değişeceğiz, bir anda değişemiyoruz" sözleriyle transfer dönemini işaret etti.


İşte Fatih Terim'in açıklamalarından öne çıkanlar;
  • "1 puan bizim için şans. 2. yarı kaybedebilirdik. Muslera muhteşem oynadı, teşekkür etmek lazım. En büyük teşekkürü de 18 yaşındaki Ozan aldı bence. Bu 1 puan bizi yarışın içinde tuttu. Üst sıralar matematiksel olarak yine bize açık en azından. Taraftarımız arkamızda durdu, boşuna cephanelik dememişiz ve biz de direndik açıkçası. Bu bizim oyunumuz değil ve 15. dakika falan bir hamle yapmak istedim aslında. Selçuk'u koyabilirdim ama onun da bu haliyle 75 dakika falan olması kolay değil. Bugün 3 puanı alsak sıralama ilginç olurdu ve bazı kredileri de alabilirdik ama açıkçası hak etmedik. Golü yesek, fark da olabilirdi."
"Yavaş yavaş değişeceğiz, bir anda değişemiyoruz. Rakibe pres yaparak, alan daraltarak birçok maçı Galatasaray burada kazandı. Bunun bugün hoşuma gitmediği çok açık. Çok az zamana ve değişikliğe ihtiyacımız var, bunu da zaman içinde yapacağız."
#Galatasaray
#Schalke 04
#Şampiyonlar Ligi
5 yıl önce