|

Fatih Terim'e mesaj

Son haftalarda formunda önemli bir yükseliş gösteren Beşiktaş'ın genç yeteneği Kerim Frei, EURO 2016 finallerine gidebilmek için sıkı çalıştığını söyledi.

Yeni Şafak
10:21 - 19/12/2015 السبت
Güncelleme: 08:33 - 19/12/2015 السبت
Diğer

Beşiktaş'ın genç yıldızı Kerim Frei yavaş yavaş form tutmaya başladı. Uzun bir süre şans bulamamaktan şikayet eden 22 yaşındaki futbolcu son maçlarda bulduğu fırsatları iyi değerlendirdi, Teknik Direktör Şenol Güneş'in gözüne girmeyi başardı.



Galatasaray maçında oyuna sonradan dahil olan ve takımına bir anda hareketlilik getiren Kerim, Karabükspor ile oynanan kupa maçının da en çok öne çıkan isimlerinden bir tanesi oldu. Attığı şık golle hem moral bulan, hem de formaya göz kırpan Kartal'ın genç yıldızı, Milliyet'e konuştu.



'Attığım gol öz güvenimi artırdı'

Kerim golü için, “O pozisyonda böyle bir vuruş yapabileceğimi önceden hissettim. Top bana doğru gelirken kafamda şekillenen şey buydu. Sonrasında düzgün bir topuk vuruşu yapmayı da başardım ve ortaya güzel bir gol çıktı. Uzun bir sürenin ardından tekrar golle buluşmak çok iyi bir duygu. Geçen haftaki asistin ardından şimdi de gol atmam bana büyük moral verdi ve öz güvenimi artırdı” dedi.



'EURO 206 için sıkı çalışıyorum'

Fransa'da düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası'na gitmenin en önemli bireysel hedefi olduğunu belirten genç yıldız şöyle devam etti:


“Beşiktaş'ta ilk 11 oyuncusu olabilmek için elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Kadro istikrarı yakalamam EURO 2016 kadrosuna seçilmem için de çok önemli. Bu yüzden takım idmanlarında sıkı çalışıyor ama bununla yetinmiyorum. Bireysel olarak da büyük bir çaba sarfediyorum. Beslenmeme çok dikkat ediyorum. Boş zamanlarımda beni çalıştıracak bir fitness hocası bile ayarladım. Dışarda kendisiyle birlikte özel programlar uyguluyoruz. EURO 2016'ya gitmem için en iyi durumda olmam gerektiğinin farkındayım.”



Taraftara mesaj

Beşiktaş taraftarına da bir mesajı olduğunu söyleyen Kerim Frei, “Beşiktaş'ı çok seviyorum. Bu kulüp için her zaman yüzde 100'ümü vereceğim. Bu sezon şampiyonluk çok önemli. Bu hedefe varmak için tüm takım arkadaşlarımla birlikte elimizden geleni yapmaya devam edeceğimizden ve sonuna kadar savaşacağımızdan şüpheleri olmasın” diye konuştu.



Beşiktaş'ın yıldızı Kerim Frei 11 lig maçında 2 gol attı. Genç oyuncu 133 dakika forma giyip, 1 de asist yaptı.

#kerim frei
#beşiktaş
#fatih terim
#milli takım
#euro 2016
٪d سنوات قبل