|

Fatih Terim'in sözleri İtalyan basınında gündem oldu

Koronavirüsü yenen ve evinde dinlenmeye devam eden Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, İtalyan basınına verdiği röportajla gündem oldu. Fiorentina ve Milan'la ilgili mesajlar veren Terim'in futbolcu öngürüsü ise dikkat çekti.

12:20 - 18/04/2020 Cumartesi
Güncelleme: 12:31 - 18/04/2020 Cumartesi
Yeni Şafak
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, koronavirüsü yendikten sonra İtalyan basınına konuştu. Terim, sürecin ilk başında durumu fark ettikleri için virüsle başa çıkabildiği anlatırken futbola dair de mesajlar verdi.

Milan ve Fiorentina'nın tekrar yarışmacı kimliğe bürünmesi gerektiğini ve bunu dilediğini söyleyen Terim, Juventus'ta oynayan Merih Demiral için de övgü dolu ifadeler kullandı.

İşte Terim'in İtalyan basınında manşet olan o sözleri;
  • "Merih çok çalışıyor. Kendine güveni var ve Juventus'ta kendini kanıtladı. En iyi özellikleri sezgisi, boyu 1.90 olmasına rağmen hızı, atletizmi ve kararlılığı. Oyun bilgisi ve vizyonu da kötü değil. Harika işler yaptığını söyleyebilirim. Umarım sakatlıktan sonra onu daha çok konuşacağız. Dünyanın en iyisi olabilir. Bu zor ama imkansız değil. Merih bu potansiyele sahip. Dahası önünde uzun bir kariyer var. Hala gelişebilir."



#Fatih Terim
#Merih Demiral
4 yıl önce