|

Fatura kesildi

Belçikalı teknik direktör, Diyarbakırspor ve Toulouse yenilgileri sonrası kadroda 4 değişiklik yapacak. Broos, daha önceki maçlarda forma giyen kaleci Sylva, Tayfun, Cale ve Engin'i yedek soyundururken bu futbolcuların yerine Tolga Zengin, Ferhat, Alanzinho ve yeni transfer Gabriç'e şans verecek.

Kamil Anahar
00:00 - 23/08/2009 Pazar
Güncelleme: 03:53 - 23/08/2009 Pazar
Yeni Şafak
Fatura kesildi
Fatura kesildi

Avrupa kupasında Toulouse karşısında şok bir yenilgi alan Trabzonspor, Manisaspor maçıyla moral bulmak istiyor. Bordo-mavili takımda teknik direktör Hugo Broos, bu karşılaşma öncesi kadroda önemli bir revizyona gidecek. Belçikalı hocanın daha önce takımda devamlı olarak on birde şans verdiği kaleci Tony Sylva, Tayfun, Cale ve Engin'i bu kez yedek oturtması, bu futbolcuların yerine Tolga, Ferhat, Alanzinho ve yeni transfer Gabriç'e forma vermesi bekleniyor. Futbolcularını motive etmek için yoğun çaba harcayan Broos'un basına kapalı yapılan antrenmanlarda futbolcuları hatalar nedeniyle uyardığı belirtildi.


FORMA GARANTİ DEĞİL

Özellikle savunma bloğunda son haftalarda yapılan hatalara vurgu yapan Broos'un hücum oyuncularına da, “Yakaladığınız pozisyonları atamazsanız böyle pişman oluruz” diyerek tepki gösterdiği vurgulandı. Bu arada Broos'un, teknik heyetiyle birlikte bir durum değerlendirmesi yaptığı ve bu değerlendirmeden futbolculara güven kararı çıktığı ifade edildi. Bordo-mavili takımda Manisaspor maçı öncesi kadroda mini bir revizyona gidecek olan Broos'un futbolcularına yaptığı konuşmada, “Bazı futbolcular giydikleri formayı garanti sanıyor. Ama bu böyle değil. Her an, herkesi oynatabilirim” diyerek revizyonun sinyallerini verdiği belirtildi.

15 yıl önce