|

Favori Scolari plase Daum

Aragones'e devam etmeyeceğini bildiren yönetim listedeki hoca adaylarıyla temaslarını yoğunlaştırdı. Scolari, Daum ve Mancini en güçlü 3 aday. Rijkaard, Le Guen, Terim ve Yanal da listede.

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 15/05/2009 Cuma
Güncelleme: 23:00 - 14/05/2009 Perşembe
Yeni Şafak
Favori Scolari plase Daum
Favori Scolari plase Daum

F.Bahçe yönetimi kupadaki Beşiktaş yenilgisinin ardından teknik direktör Aragones'in sözleşmesini feshetmek için İspanyol çalıştırıcının avukatı Vicente Montes'i İstanbul'a çağırdı. Yönetim dün akşam bir araya geldiği Aragones'e gelecek sezon için kendisiyle devam etmeyeceklerini bildirip sözleşmesini feshetmek istediklerini iletirken İspanyol hoca bu teklife yanaşmayarak istifa etmeyeceğini kaydetti. Dede'yi göndermek için ikna çabalarına başlayan yönetim, diğer yandan da listeye aldığı hoca adaylarıyla temaslarını yoğunlaştırdı. 2006'da da sarı-lacivertli kulübün gündemine gelen Brezilyalı Felipe Scolari listenin ilk sırasında yer alıyor. Bir dönem F.Bahçe'yi çalıştıran Christoph Daum ile İtalyan Mancini de yönetimin hoca adayları arasında. Rijkaard, Le Guen, Fatih Terim ve Ersun Yanal da listede.


Başkan Yıldırım kararını açıklıyor

F.Bahçe'de 23-24 Mayıs'ta yapılacak Genel Kurul öncesi başkan Aziz Yıldırım'ın bugün adaylığını açıklaması bekleniyor. Başkan Yıldırım bugün yapacağı toplantıda 10 yıllık icraatları hakkında bilgi verip 3 yıl daha göreve devam isteğini duyuracak.


Her şeyin bittiği an

Sarı-lacivertli futbolcuların kupa finalinde Beşiktaş'a kaybetmenin üzüntüsünü kulübeye böyle yansıdı. Futbolcular maç sonunda da büyük üzüntü yaşadı.



15 yıl önce