|

F.Bahçe gözünü Jelavic'e çevirdi

Guiza ve Niang ile yollarını ayıran, Semih ve Bienvenu'den de istediği verimi alamayan sarı-lacivertlilerin gol sorununu çözmek için Hırvat golcüyle temas kurduğu öğrenildi. Marsilyalı Diawara da F.Bahçe ile Ocak ayında yollarının kesişebileceğini açıkladı.

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 30/09/2011 Cuma
Güncelleme: 22:57 - 29/09/2011 Perşembe
Yeni Şafak
F.Bahçe gözünü Jelavic'e çevirdi
F.Bahçe gözünü Jelavic'e çevirdi

Fenerbahçe yönetimi, takımdaki golcü sorununu çözmek için harekete geçti. Güiza ve Niang ile yolların ayrılması, Semih ve Henry Bienvenu'nun Süper Lig'in ilk 4 haftasındaki vasat performansları nedeniyle sarı-lacivertliler, devre arasında kadrosuna iyi bir forvet takviyesi yapmayı planlıyor. F.Bahçe'nin İskoçya'nın Glasgow Rangers takımında forma giyen Hırvat golcü Nikica Jelavic'in transferi için şimdiden girişimlerde bulunduğu öğrenildi. Devre arasında F.Bahçe'ye transfer edilmesi planlanan Jelavic'in bonservis ücreti 6 milyon euro. Teknik direktör Aykut Kocaman, sezon öncesi de Hırvat golcünün transferini istemiş ancak gerçekleşmemişti. İskoçya'da müthiş golleriyle dikkat çeken Jelavic, Glasgow Rangers formasıyla 31 maçta 20 kez fileri havalandırdı. Jelavic, Hırvatistan Milli Takım forması da giyiyor. Bu arada Marsilya'nın 33 yaşındaki stoperi Diawara, F.Bahçe ile yaz aylarında görüştüğünü, anlaşmaya vardığını fakat ortaya çıkan soruşturma nedeniyle transferin rafa kalktığını açıkladı. Diawara, Ocak ayında F.Bahçe ile yollarının yeniden kesişebileceğini de söyledi.


Şike var diyenin aklından şüphe ederim

F.Bahçe'nin Nijeryalı savunma oyuncusu Yobo, geçen sezon çok zorlu mücadelelerle maçları kazandıklarını, bunu kendilerinin çok iyi bildiğini ve herkesin de gördüğünü belirterek, “Şike var” diyenlerin akıllarının şüpheye düşeceğini söyledi. 'Şampiyonlar Ligi'nde yer almalıydık' diyen Yobo, geçen sezonki mücadelenin bir örneğini de bu sezon vererek şampiyon olmak istediklerini vurguladı.



13 yıl önce