|

F.Bahçe'de Navas ısrarı

Fenerbahçe, Manchester City’le sözleşmesi sezon sonunda bitecek İspanyol yıldız Jesus Navas’ı ikna etmek için büyük çaba gösteriyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 30/05/2017 Salı
Güncelleme: 04:06 - 30/05/2017 Salı
Yeni Şafak
​F.Bahçe'de Navas ısrarı
​F.Bahçe'de Navas ısrarı

Sarı-lacivertliler, pek çok talibi olan oyuncuyu kadrosuna katmak için elini çabuk tutmayı hedefliyor. Yöneticiler Ali Yıldırım ve Önder Fırat, Navas ve menajeriyle bir araya geldi. Navas’a 3 yıllık sözleşme ve senelik 3 milyon Euro öneren F.Bahçe, İspanyol yıldızı ikna etmek için hatırı sayılır bir imza parası da önerdi. 31 yaşındaki oyuncunun teklife sıcak baktığı, en iyi teklifi de sarı-lacivertlilerin yaptığı sızan haberler arasında yer alıyor. Orta alanın sağında görev yapan Jesus Navas bu sezon Manchester City ile 24 lig, 6 Şampiyonlar Ligi, 4 FA Cup, 2 Lig kupası olmak üzere 36 maçta 5 asist yaptı.

STOPERE ZANKA VEYA TİTİ

Kadrosunu, stoperle de takviye etmek isteyen Fenerbahçe'de Danimarka'nın Kopenhag takımında forma giyen 27 yaşındaki Zanka’nın listeye alındığı belirtildi. Sarı-lacivertliler, kulübüyle 2018 yılına kadar sözleşmesi olan Zanka için 2 milyon Euro bonservis bedeli önerdi. Gündemdeki diğer bir ismin ise Kasımpaşa’nın Brezilyalı stoperi Titi olduğu ifade edildi. Sarı-lacivertliler, bu transferi az bir bonservis bedeli ödeyerek bitirmek istiyor.


#Titi
7 yıl önce