|

F.Bahçe'den Serdar Aziz atağı

Asbaşkan Ali Yıldırım, başarılı savunma oyuncusu Serdar Aziz'in transferiyle ilgili önümüzdeki hafta içinde Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile bir araya gelecek. Yıldırım-Yazıcı görüşmesinden sonra transfer kesinlik kazanacak

00:00 - 24/06/2012 Pazar
Güncelleme: 01:46 - 24/06/2012 Pazar
Yeni Şafak
F.Bahçe'den Serdar Aziz atağı
F.Bahçe'den Serdar Aziz atağı

UEFA'nın Şampiyonlar Ligi için Fenerbahçe'ye vize vermesinin ardından sarı-lacivertli kulüp transfer harekatına da hız verdi. Son iki yıldır kiralık olarak forma giyen Yobo tranfserinde sıkıntılar yaşayan Fenerbahçe, savunmadaki sıkıntıyı çözmek için Bursaspor'un genç yıldızı Serdar Aziz'ı almayı planlıyor. 2015 ylına kadar yeşil-beyazlı kulüp ile sözleşmesi bulunan 22 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe'ye transferi için önümüzdeki hafta iki kulüp yetkilileri bir araya gelecek. Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Yıldırım ile Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı arasında gerçekleşecek görüşmeden sonra Serdar Aziz'in sarı-lacivertli kulübe transferi kesinlik kazanacak. Yıldırım ile Yazıcı arasında yapılan ilk görüşmede genç oyuncu için Bursaspor Başkanı'nın 6 milyon Euro bonservis ücreti istediği, Fenerbahçe Asbaşkanı'nın ise bu rakamda biraz daha indirim beklediği öğrenildi.


LUCİO İLE ANLAŞMA ÇARŞAMBA!

Süper Lig'deki ilk maçını 25 Ekim 2008 tarihinde Fenerbahçe'ye karşı oynayan Serdar Aziz'in de bu transfere sıcak baktığı öğrenildi. Yabancı sayısının düşecek olması nedeniyle yerli transferine ağırlık veren sarı-lacivertliler, Serdar Aziz'i kadrosuna katması halinde savunmanın tamamı yerli oyunculardan kurulmuş olacak. Fenerbahçe'nin savunmaya yapacağı diğer takviye ise yabancı olacak. İnter ile Lucio konusunda anlaştığı ileri sürülen Fenerbahçe'nin Brezilyalı defans oyuncusuyla önümüzdeki hafta Çarşamba günü yıllık 2.5 milyon eurodan 2 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.


İngilizlerden Aquilani iddiası

Fenerbahçe'nin son iki yılını Milan'da kiralık olarak geçiren Liverpool'un orta saha oyuncusu Aquilani'yi transfer etmek istediği iddia edildi. Liverpool şehrinin yerel gazetesi Liverpoolecho, Milan'ın Aquilani'yi bu sezon düşünmediğini İngiliz kulübüne bildirdiğini ve bunun da sarı-lacivertlilerin elini güçlendirdiğini yazdı. 2014'de kadar Liverpool ile sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki İtalyan futbolcunun bonservis bedeli 10 milyon euro.


6 yıldır Bursaspor forması giyiyor

1990 doğumlu olan Serdar Aziz, 2006 yılından bu yana Bursaspor'da profesyonel olarak forma giyiyor. Genç oyuncunun kulübüyle 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor


Taraftarlar Ankara mitinginde

F.Bahçe taraftarları, bugün Ankara'da toplanıyor. F.Bahçe taraftarları, 3 Temmuz sonrası yaşanan sürece tepkilerini dile getirmek için Ankara Anıtpark'ta mitinginde bir araya gelecek.



12 yıl önce