|

F.Bahçe'nin istediği Zivkovic, Benfica'da

Benfica, Fenerbahçe'nin de uzun süredir transfer etmek istediği Andrija Zivkovic ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Bonservisi elinde bulunan futbolcu için istenen imza parası yüzünden sarı lacivertliler transferde geri adım atmak zorunda kalmıştı.

Yeni Şafak
09:30 - 6/07/2016 Çarşamba
Güncelleme: 06:38 - 6/07/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Gelecek vadeden futbolcular arasında gösterilen Zivkovic, Benfica'ya transfer oldu.
Gelecek vadeden futbolcular arasında gösterilen Zivkovic, Benfica'ya transfer oldu.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Benfica, flaş bir transfere imza attı. Adı Fenerbahçe dahil olmak üzere birçok Avrupa takımıyla anılan 19 yaşındaki Andrija Zivkovic'i kadrosuna katan Portekiz ekibi, genç oyuncuyla 5 yıllık sözleşme imzaladı.



Kulüpten yapılan açıklamada oyuncunun 12 Temmuz'da başlayacak olan yeni sezon hazırlıklarına katılacağı ve o tarihe kadar taşınma işlemlerini gerçekleştireceği belirtildi. Ayrıca Portekiz basınında çıkan haberlere göre yıldız oyuncunun serbest kalma bedelinin 60 milyon euro olarak belirlendiği aktarıldı.



  • Andrija Zivkovic, geçtiğimiz sezon Partizan formasıyla çıktığı 27 maçta 12 gol 8 asistlik performans sergilemişti. Football Manager severlerin yakından tanıdığı Sırp oyuncu, serbest oyuncu statüsünde olması sebebiyle en çok tercih edilen futbolcuların başında geliyordu.

-




#Fenerbahçe
#Zivkovic
#Benfica
8 yıl önce