|

F.Bahçe'ye boyundan büyük işler yapan adam

Daum'un istediği 23 yaşındaki yıldız için Aykut Kocaman Arjantin'e gidecek. 1.60'lık Moralez “Boynundan büyük işler yaptığı için ülkesinde 'Frasquito' diye çağrılıyor...

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 10/12/2009 четверг
Güncelleme: 00:11 - 10/12/2009 четверг
Yeni Şafak
F.Bahçe'ye boyundan büyük işler yapan adam
F.Bahçe'ye boyundan büyük işler yapan adam

Devre arasında takıma takviye yapmak için girişimlerde bulunan sarı-lacivertli kulüp, dünya çapında bir yıldızın peşinde. Daha önce Ortega'yı transfer eden F.Bahçe, Arjantin'den bir başka geleceğin yıldızını kadrosuna katmak için harekete geçti. Sarı-lacivertliler, teknik direktör Christoph Daum'un daha önce takip ettiği ve alınması yönünde rapor verdiği Arjantin'in Velez Sarsfield Kulübü'nde forma giyen Maximillano Moralez'in transferi için girişimlerde bulunma kararı aldı.


KOCAMAN SEFERE ÇIKIYOR

Alman çalıştırıcının isteği doğrultusunda sportif direktör Aykut Kocaman'ın Arjantin'e giderek yıldız oyuncunun transferi için Velez Sarsfield Kulübü'yle masaya oturacağı öğrenildi. 10 numaralı forma giyen, her iki ayağını iyi kullanan orta sahada ileriye dönük olarak görev yapan ve gol yollarına etkili olan Moralez, geleceğin en büyük yıldız adayları arasında gösteriliyor. F.Bahçe, kulübüyle sözleşmesi devam Frasquito (Özgür Adam) lakaplı oyuncunun transferini devre arasında bitirerek bir dünya yıldızını daha kadrosuna katmayı hedefliyor.


Süper bücürlerin son temsilcisi

Arjantin'in süper bücürler ekolünün son temsilcilerinden Maximiliano Moralez, 2007 FIFA 20 yaşaltı Dünya Kupası'nın en iyi ikinci oyuncusu seçildi. Mükemmel tekniği, üst düzey oyun görüşü ve çok etkili şutlara sahip genç yıldız, asist özelliği çok üst seviyede olan bir oyuncu.


F.Bahçe Carew'i 3 yıldır istiyor

İngiliz basınında John Carew'in F.Bahçe'ye transfer olacağı iddialarına açıklık getiren menajer Per Flod John, Norveçli golcünün Aston Villa'dan ayrılmayacağını açıkladı. John, F.Bahçe'nin 3 yıldır Carew'i istediğini ancak golcü oyuncunun İngiliz kulübüyle devre arasında sözleşmesini uzatacağını belirtti.


Luca Toni'nin tercihi Roma

Almanya'nın Bayern Münih Kulübü ile devre arasında yollarını ayıracağını açıklayan ve adı F.Bahçe ile anılan İtalyan golcü Luca Toni, ülkesine döneceğini kaydetti. Totti ile aralarının çok iyi olduğunu belirten İtalyan golcü, kendisine talip olan Roma gile görüşmelerde bulunduğunu söyledi. İtalyan kulübünün Bayern Münih ile bonservis konusunda anlaştığı Luca Toni'nin de Roma ile yıllık 2.5 milyon euroya el sıkıştığı öğrenildi.


MAXiMiLLiANO MORALEZ KiMDiR?

2005-2007 yılları arasında Arjantin'de Racing Club forması giyen 1987 doğumlu oyuncu, burada ve milli takımda gösterdiği başarılı performansın ardından 2007'de Rusya'nın FC Moskova kulübüne transfer oldu. Moskova'da 6 maç oynadıktan sonra uyum sorunu yaşaması nedeniyle 2008'de yeniden ülkesinde Racing Club'a geri dönen Moralez, 2009'da Velez Sarsfield'e geçti. Arjantin kulübünün bu sezon ligde oynadığı 17 maçın 15'inde forma giyen Moralez, bu karşılaşmaların 14'ünde 11'de sahaya çıktı. 1155 dakika sahada kalan genç oyuncu, biri penaltıdan olmak üzere 5 gol attı.


14 лет назад