|

F.Bahçe''ye yıldız golcü!

Sarı-lacivertliler, Hollanda''nın yeni Robben''i olarak gösterilen Jean-Paul Boetius''u transfer etmek için girişimlere başladı

.
00:00 - 26/05/2014 Pazartesi
Güncelleme: 23:04 - 25/05/2014 Pazar
Yeni Şafak
F.Bahçe''ye yıldız golcü!
F.Bahçe''ye yıldız golcü!

Fenerbahçe, Feyenoord''un genç sol açığı Jean-Paul Boetius için transfer görüşmelerine başladı. Hollanda''nın ''Yeni Arjen Robben''i'' olarak gösterilen 20 yaşındaki Boetius''u Borussia Dortmund ve Arsenal''in takibinde olduğu öğrenildi. Feyenoord genç yıldızı için 12 milyon Euro''dan kapıyı açarken, sarı-lacivertliler ise Boetius için 7 milyon Euro önerdi. Feyenoord''da bu sezon 29 maçta 10 kez fileleri havalandıran ve 10 asist yapan Boetius''un Feyenoord ile sözleşmesi 2016''da sona eriyor. Sarı-lacivertlilerin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt da Boetius''un gelecek vadeden çok iyi bir futbolcu olduğunu belirtirken, genç yıldıza da Fenerbahçe''yi anlattığı belirtildi.

YERLİ HAREKATI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal transfer raporunu yönetime sundu. Tecrübeli teknik adam, Eskişehirspor''dan sağ bek Tarık Çamdal, G.Birliği''nden sol kanat Jimmy Durmaz, yerli forvet için Heerenveen''de forma giyen Bilal Başakcıoğlu ile Liverpool''da forma giyen Samed Yeşil''in transfer edilmesini istedi. Sarı-lacivertliler de öncelikli olarak Tarık Çamdal ile Jimmy Durmaz transferini bitirmek için kulüpleriyle temasa geçti.


10 yıl önce