|

F.Bahçe'yi Kadıköy'de yeneceğiz

G.Saray İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, 'derbileri kazanıp şampiyon olacağız' diyen Aziz Yıldırım'a cevap olarak iddialı bir açıklamada bulundu

Yeni Şafak ve
04:00 - 4/02/2015 Çarşamba
Güncelleme: 22:37 - 3/02/2015 Salı
Yeni Şafak
Galatasaray Kulübü, tesisleşme anlamında Anadolu yakasının 70 yıllık spor geçmişi olan Taç Spor Kulübü Derneği ile işbirliği anlaşması yaptı. Galatasaray, amatör şubelerinin çoğunun antrenman sahalarını kamp merkezileri ve spor tesislerini Taçspor Tesisleri'nde toplama kararı aldı. Başkan Duygun Yarsuvat'ın katılmadığı organizasyonda 2. Başkan Hamdi Yasaman, Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve Dursun Özbek ile Sportif A.Ş. yöneticisi Ali Dürüst yer aldı.

O GÜN ŞAMPİYON BELLİ OLACAK

G.Saray Başkan Yardımcısı ve Taç Spor Başkanı Dursun Özbek, lansmanda yaptığı konuşmada "Biz yönetimde olalım, olmayalım G.Saray şampiyon olacaktır" derken bu sırada araya giren Hamdi Yasaman, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın "Derbileri kazanıp şampiyon olacağız" sözüne atıfta bulunarak "Fenerbahçe'yi Fenerbahçe'de yeneceğiz. (Kadıköy'ü kast ediyor) 

O gün de şampiyon belli olacak" dedi. 

Tesiste yok yok

- 2000 seyirci kapasiteli merkez kortun yanı sıra 7'si kapalı, 6'sı açık olmak üzere 13 adet tenis kortu

- Yarı olimpik açık ve kapalı yüzme havuzları

- Fitness ve SPA merkezi

- 700 seyirci kapasiteli kapalı spor salonu

- Halı saha

Ontivero Honved'de

G.Saray, 2 milyon Euro bonsvervisle aldığı Lucas Ontivero'yu, Macaristan 1. Lig ekibi Honved'e bedelsiz kiraladı. 20 yaşındaki futbolcu, ilk yarıyı da G.Antep'te geçirmişti.


Galatasaray'ın ikinci adresi olacak

Galatasaray Kulübü, Taçspor ile yapılan anlaşmayla bundan sonra sportif amatör dallarını bu tesislerde konumlandıracak. Amatör takımlar Taçspor tesislerinde antrenman yapacak. Galatasaray yönetimi, böylece kulüp içi harcamaları düşürmeyi amaçlıyor. Anlaşmanın ilk adımı eski Başkan Ünal Aysal döneminde atılmıştı. 


Satın alma değil anlaşma

G.Saray yöneticisi ve Taçspor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün çok büyük maddi bir sıkıntısı olmadığını kaydetti. Bu arada İkinci Başkan Hamdi Yasaman araya girdi ve "Kulübün mali açıdan zorluğu olsa, böyle bir satın alma işlemine girebilir mi?" dedi; ardından Dursun Özbek, Yasaman'ı düzeltti: "Burada satın alma değil, bir işbirliği anlaşması var."


G.Saray sadece futbol değil

Lansmana katılan Sportif A,Ş yöneticisi Ali Dürüst, "Galatasaray sadece futbol kulübü değil, ayrıca bir spor kulübü. Spor kulübünün de olmazsa olmazları var. Hep birlikte daha iyi günlere gideceğiz. Burada yeni sporcular kazanacağız. Türk sporunun gelişmesine katkıda bulunacağız" dedi. 

#Galatasaray
#Taç Spor
#Duygun Yarsuvat
9 yıl önce