|

F.Bahçe'yi yeneriz

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, ligdeki F.Bahçe derbisinde Kadıköy'deki kazanamama serisine son vereceklerini söyledi.

Yeni Şafak
04:00 - 26/11/2015 Perşembe
Güncelleme: 04:29 - 26/11/2015 Perşembe
Yeni Şafak

Trabzonspor, ligde Pazartesi günü Fenerbahçe ile kritik bir derbi oynamaya hazırlanırken Gençlerbirliği galibiyetiyle morali yükselen bordo-mavililerde Kadıköy deplasmanında hedef mutlak 3 puan. Kulüp Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, "Tek maçla her şeyin değişmeyeceğini biliyoruz ama böyle maçlar öncesi futbolcular ekstra motivasyona ihtiyaç duymazlar. Oyuncularımızın üst düzeyde motivasyon olacağını düşünüyoruz. Sadi hocanın babacan tavırları da futbolculara güven aşılamıştır. Biz Fenerbahçe deplasmanından puan yada puanlarla ayrılacağımızı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı. Trabzonspor yöneticisi, Trabzonspor'un kadro kalitesi olarak F.Bahçe'yi yenecek güçte olduğunu dile getirirken uzun süredir deplasmanda galip gelememeleri için "Her şeyin bir sonu vardır" yorumunu yaptı.



Trabzonspor 18 maçtır kazanamıyor


Ligde zorlu randevuda Fenerbahçe'ye konuk olacak Trabzonspor, rakibine karşı deplasmanda 18 maçtır galip gelemiyor. En son 1997-1998 sezonunda İstanbul'da Fenerbahçe'yi 3-1'lik sonuçla mağlup eden bordo-mavililer, söz konusu dönemde 11 mağlubiyet, 7 beraberlik aldı; 14 gol atarken kalesinde 32 gol gördü. Trabzonspor, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu'nda son 6 lig maçında 3 beraberlik, 3 mağlubiyet alırken gol atamadı. Bordo-mavililer, 6 maçta kalesinde ise 5 gol gördü. Karadeniz ekibi, 2009-2010 sezonunda 1-1 berabere kalarak rakibine karşı deplasmandaki son golünü kaydetti.




#Trabzonspor
#Fenerbahçe
#Yakup Aslan
#süper lig
8 yıl önce