|

Fedakar taraftara büyük jest

Süper Lig'in 19. haftasında Gaziantepspor ile Bursaspor arasında oynanan maç öncesi, sahadaki karların temizlenmesine destek veren engelli Gaziantepspor taraftarı Müslüm Can Çakmak, kırmızı-siyahlı futbolcularla buluştu.

Yeni Şafak
18:01 - 29/01/2016 الجمعة
Güncelleme: 16:08 - 29/01/2016 الجمعة
AA

Celal Doğan Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana davet edilen 15 yaşındaki taraftar, idman sahasında Gaziantepsporlu futbolcular ve teknik heyetle bir araya geldi.



Çakmak'a, tüm takımın imzaladığı 27 numaralı ve "Müslüm" yazan formayı hediye eden futbolcular, genç taraftarı hafta sonu İstanbul'a yapılacak Galatasaray maçına davet etti.




'Tedavisine yardım edeceğiz'

Takım kaptanı Elyasa Süme, Müslüm'ün engelli olmasına rağmen diğer taraftarlarla beraber sahada olduğunu hatırlatarak, "Kendisini, Ziraat Türkiye Kupası'nda hafta sonu Galatasaray ile yapılacak maça davet ettik. Müslüm'ü aramızda görmeyi çok isteriz. Kardeşimizin, sağlıkla ilgili bazı sıkıntıları var ve elimizden geldiğince tedavisi konusunda çalışma yapacağız. Bu konuda Gazianteplilere söz veriyoruz" diye konuştu.



'Gaziantepspor'a canım feda'

Çakmak ise maça davet edildiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Gaziantepspor'a canım feda. Tabii ki maçta olmak isterim. Hepinize çok teşekkür ederim" dedi.



Çakmak'ın, futbolcuların girişimiyle kulübün resmi sağlık sponsoru olan hastanede tedavisine başlanacağı öğrenildi. Öte yandan Gaziantepsporlu futbolcuların, Çakmak ailesine de maddi destek de bulunduğu belirtildi.

#gaziantepspor
#müslüm can çakmak
٪d سنوات قبل