|

Feghouili 'besmele' ile başladı

Galatasaray'ın West Ham United'dan transfer ettiği Cezayirli yıldız Sofiane Feghouli'nin imza törenine 'besmele' ile başlaması dikkati çekti.

Yeni Şafak
13:56 - 15/08/2017 Salı
Güncelleme: 14:32 - 15/08/2017 Salı
Yeni Şafak
Feghouli kendisini 5 yıllığına sarı-kırmızılı renklere ağlayan sözleşmeye imzayı attı.
Feghouli kendisini 5 yıllığına sarı-kırmızılı renklere ağlayan sözleşmeye imzayı attı.

Galatasaray Kulübü yeni transferler; Ndiaye, Maicon, Fernando ve Feghouli için imza töreni düzenledi. Cezayirli futbolcu Sofiane Feghouli'nin ise basın toplantısına 'Bismillahirrahmanirrahim' diyerek başladığı duyuldu. Yıldız futbolcunun basın toplantısına bu şekilde başlaması sarı-kırmızılı taraftarlar arasında büyük ilgi gördü.

Feghouli'nin imza töreninde yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar ise şöyle;
"Fenerbahçe istediğinde başka takımı tercih ettim"
  • "Böyle tarihi olan bir takıma geldiğim için çok mutluyum. Başkanıma ayrıca teşekkür ederim. Birçok kupa kazanmak istiyorum. Takıma savaşçı ruhumu ve azmimi katacağım. Sakatlık durumum iyiye gidiyor. İki hafta sonra hazır olacağım. Transferde birçok detay var, gerçekleşmesini bekledik, benlik bir sıkıntı yoktu. Kulüplerin anlaşması lazımdı. Fenerbahçe istediğinde başka takımı tercih ettim. Galatasaray istediğinde başka tekliflere bakmadım. Galatasaray çok önemli bir referans noktası olduğu için teklifi düşünmeden kabul ettim."


#Sofiane Feghouli
#Galatasaray
7 yıl önce