|

Feghouli'de Fenerbahçe'ye dişli rakip

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon başında da istediği, bu sezon itibariyle bonservisi elinde olan Feghouli için rakip çıktı. Sevilla, Fenerbahçe’nin gündeminde olduğu öne sürülen Sofiane Feghouli ile yakından ilgileniyor.

Yeni Şafak
09:56 - 6/06/2016 Pazartesi
Güncelleme: 07:13 - 6/06/2016 Pazartesi
Diğer
Sevilla'nın Feghouli'yi istediği iddia edildi.
Sevilla'nın Feghouli'yi istediği iddia edildi.

La Liga temsilcisi Sevilla'nın son yıllarda Avrupa'da yakaladığı başarının gizli kahramanı olan başarılı sportif direktör Monchi, Fenerbahçe'nin gözdesine talip oldu.



İspanyol basınında yer alan habere göre; yönetime istifasını verdikten sonra kalmaya ikna edilen Monchi, ayağının tozuyla yeni sezon için transfer çalışmalarına başladı.



Teknik direktör Unai Emery ile yaptığı görüşmeler neticesinde sağ kanada uygun bir takviye arayan Monchi'nin, Valencia ile sözleşmesi sona eren ve Fenerbahçe'nin gündeminde olduğu konuşulan Sofiane Feghouli'yi listesine eklediği öne sürüldü.



Sevilla'nın Aleix Vidal'den doğan boşluğu doldurmak istediğini belirten gazete, mali şartlar sebebiyle Cezayirli oyuncunun en iyi ve en makul tercih olduğunu satırlarına taşıdı.




Fenerbahçe'den vazgeçti mi?

Fenerbahçe'ye UEFA tarafından getirilen Finansal Fair Play kısıtlamalarını da değerlendiren İspanyol basını, yetenekli oyuncunun menajerinin sarı lacivertli yönetim ile bir görüşme yaptığını ancak mali koşullar sebebiyle transferin zora girdiğini öne sürdü.



Sporcope'un aktardığına göre, Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek istediği gerekçesiyle Valencia ile sözleşmesini uzatmayan Feghouli'nin, aynı sebepten dolayı Fenerbahçe'ye de sıcak bakmadığı ve Sevilla'ya ciddi şekilde düşündüğü kaydedildi.



26 yaşındaki yetenekli oyuncu, geçtiğimiz aylarda İspanya'da Valencia dışında bir takımda forma giymek istemediğini belirtmişti ancak yaşanan son gelişmelerin ardından bu sözünü tutamaması bekleniyor.



2015-2016 sezonunda Valencia forması altında 33 resmi maçta görev alan Sofiane Feghouli, 5 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi.



İsmail Köybaşı Espanyol'a gidiyor iddiası



#Fenerbahçe
#Sevilla
#Sofiane Feghouli
8 yıl önce