|

Fekir: Beşiktaş taraftarını tanıyoruz

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Finali'nde Beşiktaş ile karşılaşacak Olympique Lyon'un Cezayir asıllı golcüsü Nabil Fekir, siyah-beyazlı taraftarlardan övgüyle söz etti.

Yeni Şafak
11:26 - 2/04/2017 Pazar
Güncelleme: 12:20 - 2/04/2017 Pazar
Yeni Şafak
Fekir, UEFA'nın internet sitesi için Lyon-Beşiktaş karşılaşmalarını değerlendirdi.
Fekir, UEFA'nın internet sitesi için Lyon-Beşiktaş karşılaşmalarını değerlendirdi.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Lyon'da forma giyen Nabil Fekir zorlu eşleşme ile ilgili görüşlerini açıkladı.

UEFA'nın internet sitesine röportaj veren Fekir, Beşiktaş taraftarına övgüler yağdırarak şunları söyledi:

"Aynı ruhu taşımalıyız"
  • Roma'yı elemek çok büyük bir şeydi. Büyük bir Avrupa ekibini saf dışı bıraktık. Henüz finalde değiliz. Bu nedenle durmamamız gerekiyor. Beşiktaş maçımız yaklaşıyor. Roma maçındaki performansımızı tekrarlamak için aynı ruhu taşımalıyız.
"Beşiktaş taraftarını tanıyoruz"
  • Beşiktaş taraftarlarını tanıyoruz. Oradaki ambiyans çok çılgın olacak. Evimizdeki maçta iyi bir performans sergileyip orada da turu geçmek için maksimumu vermeye çalışacağız.
"Daha önce hiç oynamadım"
  • Daha önce Türk taraftarı önünde oynamadım. Bu ilk olacak. Birkaç kez yankılarını duymuştum fena değildi. Bununla ilgili videolar gördüm. Şarkı söylüyorlar, takımları için itici güç oluyorlar. Ne güzel. Ancak gerçek savaşçıları sahada göreceğiz.
Fekir, favori olup olmadıklarının sorulması üzerine ise, "Favori miyiz, bilmiyorum ama iyi bir form grafiği yakaladığımız kesin. Bundan sonrasını maç maç düşünüyoruz, belki kupaya da uzanabiliriz" yanıtını verdi.

#Lyon
#Beşiktaş
#Nabil Fekir
7 yıl önce