|

Felipe Melo 'feda' dedi

İtalya'ya transfer olma hayalleri suya düşen Brezilyalı futbolcu, G.Saray ile sözleşmesini 2019'a kadar uzattı. Melo'nun ücretinde 500 bin Euro indirime gidildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 14/08/2015 пятница
Güncelleme: 03:14 - 14/08/2015 пятница
Yeni Şafak

Galatasaray'ın Felipe Melo belirsizliği dün son buldu. İnter'e gitmek isteyen ancak sarı-kırmızılı takım bir tek Gary Medel takasına onay vermesiyle anlaşma sağlayamayan Brezilyalı yıldız, dün G.Saray Başkanı Dursun Özbek ile bir araya geldi. İnter cephesinden somut bir gelişme olmaması üzerine Özbek ile konuşan Melo, kalacağını iletti; kalan bir yıllık sözleşmesinin uzatılmasını istedi. G.Saray Başkanı, Melo ve menajeri arasında gerçekleşen görüşme sonrasında yıldız futbolcunun sözleşmesi 3 yıl daha uzatıldı. Galatasaray, yılda 3.1 milyon Euro alan Melo'nun aldığı parada indirime gitti ve rakamı 2.6 milyon Euro'ya düşürdü. Brezilyalı futbolcunun maç başı alacağında da indirime gidildi ve 25 bin Euro olan ücret 20 bin Euro'ya çekildi. Buna ek olarak futbolcuya her bir sezonda 30'dan fazla resmi maçta oynarsa 250 bin Euro, 35'ten fazla resmi maçta oynarsa bu miktara ek olarak 250 bin Euro daha bonus ödenecek. Ayrıca, taraflar her sezon sonunda sözleşmeyi tek taraflı olarak feshetme hakkına sahip olacak.



TRANSFERİ G.SARAY İSTEMEDİ


İnter Sportif Direktörü Piero Ausilio da "Melo için iyi bir rakam verdik ama öncelikle karşı tarafın razı olması gerekiyor” sözleriyle transferin G.Saray istemediği için gerçekleşmediğine vurgu yaptı.



60 milyon Pound'un 25'i Muslera'ya



G.Saray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera, İngiltere'de gündemden düşmüyor. Metro gazetesi, Manchester United'ın iki transfer için 60 milyon Pound ayırdığını, bu miktarın 25 milyon Pound'unun (35.1 milyon Euro) Muslera'ya harcanacağını yazdı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, önceki gün Muslera için “İyi teklif gelirse ve yerini doldurabileceğimize inanırsak satarız” derken, G.Saray yönetimi de Kızılyıldız'ın kalecisi Predrag Rajkovic için temaslarını sıklaştırmış durumda.



G.Saray, yarınki Sivasspor maçı için bugün bu şehre gidecek. Sakat Semih ve Hamit, lisansı henüz çıkarılmayan Felipe Melo, Sivas'a götürülmeyecek.



#Sivasspor
#Felipe Melo
#feda
9 лет назад