|

Felipe Melo Inter'den ayrılıyor

Galatasaray tribünlerinin en sevdiği futbolculardan olan Felipe Melo Inter'deki kariyerini sonlandırabilir. İtalyan basınına yansıyan haberlere göre Brezilyalı futbolcunun yeni adresi ise La Liga olabilir.

Yeni Şafak
16:37 - 5/10/2016 Çarşamba
Güncelleme: 14:04 - 5/10/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Felipe Melo, Galatasaray'da oynadığı 4 sezonda 3 Süper Lig şampiyonluğu kazanma başarısı göstermişti.
Felipe Melo, Galatasaray'da oynadığı 4 sezonda 3 Süper Lig şampiyonluğu kazanma başarısı göstermişti.

Geçtiğimiz sezon başında Galatasaray'dan 3 milyon 750 bin euro bonservis bedeliyle Inter'e transfer olan Felipe Melo, İtalyan kulübünden ayrılabilir.



İtalyan basınına yansıyan haberlere göre Valencia'nın başına geçen Cesare Prandelli, Fiorentina ve Galatasaray'dan öğrencisi olan Felipe Melo'yu La Liga'ya getirmek istiyor. İtalyan basını, Prandelli'nin oyuncuyla yakın bağları olduğunu ifade ederken 33 yaşındaki oyuncunun da İtalya'daki eleştirilerden sıkıldığını ve bu teklifi değerlendirebileceğinin altı çizildi.



Inter Teknik Direktörü Frank de Boer ise konuyla ilgili sorulara cevap vermiyor. UEFA Avrupa Ligi'nde oynadıkları Sparta Prag maçında oynadıkları kötü oyunla İtalyan basınının tepkisini çeken Hollandalı teknik adamın kadroda önemli bir revizyon yapması bekleniyor. Bu revizyondan kimlerin etkileneceği şimdilik bilinmezken Felipe Melo'nun topun ağzındaki isimlerin başında olduğu ifade ediliyor.



Hatırlanacağı üzere Felipe Melo, Galatasaray'da 4 sezon forma giymiş ve 3 Süper Lig şampiyonluğu kazanma başarısı göstermişti.




#Felipe Melo
#Galatasaray
#Inter
#Valencia
8 yıl önce