|

Fener ava çıktı

Roberto Carlos'la yollarını ayıran Sarı-Lacivertliler, yabancı bir santrfor için düğmeye bastı. FANATİK, listeyi açıklıyor: Luca Toni, Jovanovic, Marc Janko.

00:00 - 23/12/2009 Çarşamba
Güncelleme: 11:21 - 23/12/2009 Çarşamba
Yeni Şafak
Fener ava çıktı
Fener ava çıktı

Semih Şentürk ve Daniel Güiza'nın yanına bir santrfor daha alarak ikinci devreye girecek olan Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Daum ile görüşen yönetim, 3 yıldız için harekete geçti. Listedeki isimler; Luca Toni, Milan Jovanovic ve Marc Janko... Üçünün ortak özelliği; hava hakimiyeti yüksek, teknik ve yırtıcı birer santrfor olması. İşte son dakika gelişmeleri...


LUCA TONİ

32 yaşında, 1.96 boyunda... Bayern Münih'te geleceği yok. Çünkü önce Louis van Gaal, B Takımı'na gönderdi; sonra Başkan Uli Hoeness, gerekirse bedavaya bile verebileceklerini açıkladı. Toni'nin önceliği İtalya. Fiorentina'dan teklif aldı. Ayrıca Afrika Kupası nedeniyle Eto'o'dan 1 ay ayrı kalacak olan İnter de kendisini istiyor. Fenerbahçe ise Luca Toni'de pes etmiyor.


MILAN JOVANOVIC

28 yaşında, 1.83 boyunda... Standard Liege kariyerinde, 107 maçta 52 golü var. Bu sezon lig ve Avrupa kupalarında oynadığı 21 maçta 12 gole imzasını attı. 2007-2008'de Belçika'da 'Yılın Futbolcusu' seçilmişti. Sinan Bolat'ın takım arkadaşı ve sezon sonu serbest kalıyor. Fenerbahçe, Sırp bir menacere tam yetki verdi, hem Jovanovic hem de Liege ile resmi temaslara geçildi.


MARC JANKO

26 yaşında, 1.97 boyunda... Geçen sezon 39 gol atarak hem kral olmuş hem de Salzburg'u şampiyonluğa taşımıştı. 2013'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Sasa İliç ile birlikte forma giyiyor. Avusturya Milli Takımı'nın da değişmez isimlerinden. Uzun boyuna rağmen hem atletik hem de teknik. Şu ana kadar 18 maçta 10 gol atarak yine takımını sırtlayan isim oldu.


(Fanatik)

14 yıl önce