|

Fener farklı başladı

Erkekler Basketbol Ligi Play-off final serisinin açılış maçında Fenerbahçe Ülker, Galatasaray Liv Hospital''ı farklı yenerek 1-0 öne geçti. Baştan sona üstün oynayan sarı-lacivertlilerde McCalebb ve Zoric yıldızlaştı

.
00:00 - 4/06/2014 Çarşamba
Güncelleme: 00:37 - 4/06/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Fener farklı başladı
Fener farklı başladı

Beko Basketbol Ligi play-off final serisi ilk maçında Fenerbahçe Ülker, sahasında Galatasaray Liv Hospital''ı 89-70 mağlup ederek, 1-0 öne geçti.

F.Bahçe''de 4 oyuncu çift haneli sayılar üretti. Bo McCalebb 15 sayı, 7 ribaund ve 6 asistle galibiyette önemli rol oynadı. Luka Zoric 14 sayıyla oynarken, ilk ve ikinci çeyrekte uzak mesafeden son saniye basketlerine imza atan Emir Preldzic de 12 sayı, 7 ribaund ve 6 asistle maçı tamamladı. Oğuz Savaş ise 10 sayıyla çift haneli rakamlara ulaşan diğer isim oldu.

G.Saray cephesinde ise Engin Atsür 11 sayıyla takımının en skoreri oldu. Cenk Akyol, Furkan Aldemir ve Ender Arslan 10''ar sayıyla oynadı. İkinci çeyreğin son dakikalarında sakatlığı sebebiyle soyunma odasına giden ve ikinci yarıda geri dönen Carlos Arroyo ise maçı 7 sayı ve 7 asistle tamamladı.

Final serisinin ikinci maçı yarın yine Ülker Sports Arena''da oynanacak.

Yıldırım tribünde Alex locada

Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu''ndan 30 gün ceza alan Aziz Yıldırım, maçı takımın arkasındaki tribüne oturarak seyretti. Önceki gün İstanbul''a gelen F.Bahçe''nin eski futbolcularından Alex de Souza da maçı eşi ve çocuklarıyla locadan izlerken, taraftarlar eski kaptanlarına sevgi gösterisinde bulundu.


10 yıl önce