|

Fenerbahçe-Galatasaray biletleri karaborsada: 6 bin TL

Yarın oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin biletleri satışa çıkar çıkmaz tükendi ve karaborsaya düştü. Gişede 160 TL olan kale arkası biletleri karaborsada 750 TL’ye; yine gişede 950 TL olan biletler ise internet üzerinden karaborsa olarak 6 bin 500 TL’ye satışa sunuldu.

Haber Merkezi
03:00 - 22/02/2020 samedi
Güncelleme: 09:19 - 22/02/2020 samedi
Yeni Şafak
Fenerbahçeli taraftarlar
Fenerbahçeli taraftarlar

Futboldaki karaborsa bir türlü önlenemiyor. Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yarın oynanacak derbi biletleri kısa sürede tükendiği için birçok taraftar bilet alamazken, internet üzerinden bazı platformlarda fahiş fiyatlarda karaborsadan satışa sunulması tepki çekiyor. Fenerbahçe-Galatasaray derbisi için yaklaşık 8 bin bilet satışa çıktı. Biletler kısa süre içerisinde tükendi ve karaborsaya düştü. Karaborsada 160 TL olan kale arkası biletleri 750 TL’den, 950 TL’den satışa sunulan Fenerium Alt Avis E Blok biletlerinin ise 6 bin 500 TL’ye internet platformlarından satışa sunulduğu dikkat çekti. Sarı-lacivertli taraftarlar biletlerin karaborsada satılmasına tepkilerini dile getirip, passolig uygulamasına rağmen karaborsanın önüne geçilemediğini belirterek, sarı lacivertli yönetimin bu konuda harekete geçmesini istediler.

Kulübün kasası dolacak


Ezeli derbide ev sahibi Fenerbahçe’nin kasası dolacak. Sarı-lacivertliler, bilet satış geliri ve lisanslı taraftar ürünü satışlarından 5 milyon TL’yi aşan bir gelir bekliyor. Yaklaşık 8 bin bileti satışa çıkartan Fenerbahçe Kulübü, bilet satışından önemli bir geliri kasasına koyacak. Fenerium’larda da sarı-lacivertli kulüp önemli bir gelir bekliyor. Fenerbahçe taraftarları bilet bulabilmek için her yolu deniyor. Satışa çıkan biletler anında tükenirken, kulübe gelen çok sayıda müracaat nedeniyle yöneticiler oldukça zorlanıyor. Kulüp çalışanlarına daha maç öncesi bilet ayrılırken, bu kez derbi bileti verilmediği öğrenildi.




#Galatasaray
#Fenerbahçe
#Derbi
il y a 4 ans