|

Fenerbahçe Adil Rami'yi açıkladı

Fenerbahçe’nin transfer etmek için davet ettiği Fransız stoper Adil Rami, İstanbul'a geldi. Havalimanında açıklamalarda bulunan Rami, "Fenerbahçe için savaşmaya hazırım." ifadelerini kullandı.

14:27 - 25/08/2019 Pazar
Güncelleme: 17:31 - 25/08/2019 Pazar
IHA
Adil Rami 2018 yılında Fransa milli takımıyla Dünya Kupası'nı kazanmıştı.
Adil Rami 2018 yılında Fransa milli takımıyla Dünya Kupası'nı kazanmıştı.

Fenerbahçe’de transfer hareketliliği sürüyor. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada son olarak Fransa Ligue1 ekiplerinden Olympique Marsilya’da forma giyen ve bonservisi elinde bulunan savunma oyuncusu Adil Rami’nin transfer görüşmelerine başlamak için bugün İstanbul’a geleceği açıklandı.

Kulüp resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

  • "Fransız savunma oyuncusu Adil Rami bugün kulübümüzle görüşmelere başlamak üzere Türkiye’ye gelecektir. Yarın yapılacak sağlık kontrollerinin ardından futbolcu ile transfer görüşmelerine başlanacaktır. "



Fenerbahçe’nin transfer etmek için davet ettiği Fransız stoper Adil Rami, İstanbul’a geldi. Havalimanında Damien Comolli'nin karşıladığı Fransız oyuncu, "Transferimin gerçekleşmesi için sabırsızlanıyorum. Fenerbahçe'yi çok uzun zaman önceden beri biliyorum. Çünkü onlara karşı daha önce oynamıştım. Taraftarlar ve stadyum çok ateşliydi. Fenerbahçe için savaşmaya hazırım. İnşallah bugün veya yarın transfer tamamlanır." ifadelerini kullandı.




#Adil Rami
#Fenerbahçe
5 yıl önce