|

Fenerbahçe asıl transfer bombasını ocak ayında patlatıyor: Diego Costa

Yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı oyuncularla adından sıkça söz ettiren Fenerbahçe'de, transfer çalışmalarının ardı arkası kesilmiyor. Sarı-lacivertliler 18 yeni oyuncuyla anlaşma sağlarken, bir dünya yıldızıyla da ocak ayı için söz kesti. Fenerbahçe'nin, Atletico Madrid forması giyen Diego Costa ile anlaşma sağladığı iddia edildi.

Haber Merkezi
11:51 - 12/10/2020 Pazartesi
Güncelleme: 12:11 - 12/10/2020 Pazartesi
Yeni Şafak
Transfermarkt verilerine göre Diego Costa'nın güncel bonservis değeri 10 milyon euro.
Transfermarkt verilerine göre Diego Costa'nın güncel bonservis değeri 10 milyon euro.

Transfer sezonu kapansa da Fenerbahçe'de transferler bitmiyor. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan sarı-lacivertliler, oldukça alternatifli bir kadro kurdu. Yine de transferde hız kesmeyen sarı-lacivertlilerin, bir dünya yıldızıyla da söz kestiği iddia edildi.

Fenerbahçe'den Diego Costa hamlesi

İspanyol basınından Fichajet.net'te yer alan habere göre; Fenerbahçe, Atletico Madrid forması giyen Diego Costa ile anlaşma sağladı. 32 yaşındaki golcünün ocak ayında Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddia edildi.

En istekli kulüp Fenerbahçe

Haberin detayında yer alan bilgilerde İspanyol ekibinde teknik direktör Simeone, şu anda Costa'nın formunu beğenmediği için, oyuncuya güvenmiyor. Koronavirüs nedeniyle mali yükten kurtulmak isteyen Atletico Madrid, golcü oyuncunun ayrılmasına sıcak bakıyor. Costa için de en istekli kulüp olarak Fenerbahçe bulunuyor.

  • Diego Costa bu sezon 3 karşılaşmada 1 gol kaydetti.

#Diego Costa
#Fenerbahçe
#Atletico Madrid
#transfer
4 yıl önce