|

Fenerbahçe Barcelona'yı reddeden Mauricio Lemos ile anlaştı: Mauricio Lemos kimdir?

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'nin, Las Palmas'ta forma giyen Mauricio Lemos ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Mauricio Lemos daha önce yaptığı bir açıklamada da Barcelona'yı reddettiğini söylemişti. Peki Fenerbahçe'nin anlaştığı Mauricio Lemos kimdir, nereli, kaç yaşında?

Haber Merkezi
17:03 - 11/08/2020 Salı
Güncelleme: 14:50 - 26/08/2020 Çarşamba
Yeni Şafak
Transfermarkt verilerine göre Mauricio Lemos'un güncel bonservis değeri 1.6 milyon euro.
Transfermarkt verilerine göre Mauricio Lemos'un güncel bonservis değeri 1.6 milyon euro.


Fenerbahçe, 24 yaşındaki Uruguaylı stoper Mauricio Lemos’u transfer ettiğini duyurdu.

Sarı-lacivertli kulüpten konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Fenerbahçemiz, kulübü Las Palmas ve kendisi ile anlaşmaya vardığı Uruguaylı stoper Mauricio Lemos’u 3 yıllığına renklerine bağladı. Yeni oyuncumuza ’hoş geldin’ diyor, Çubuklu formamızla başarılı yıllar ve şampiyonluklar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.



Barcelona'yı reddettiğini söylemişti

Lemos, 2017 yılında yaptığı bir açıklamada Barcelona'yı reddettiğini söylemişti. Lemos, "Barcelona Sportif Direktörü Robert Fernandez, benimle ilgilendiklerini ve bana bir şans vermek istediklerini söyledi. Ben o sırada Las Palmas'la kontrat görüşmeleri yapıyordum. Rubin Kazan'dan satın alma opsiyonuyla kiralanmıştım ve sorun olursa Rusya'ya dönecektim. Geleceğimin ne olacağını bilmiyordum. Ailemle de konuştuktan sonra Barcelona'nın teklifini geri çevirdim" ifadelerini kullanmıştı.


Mauricio Lemos kimdir?

  • 28 Aralık 1995 yılında Uruguay'da doğan Mauricio Lemos futbola ülkesinde başladı. Daha sonra Rubin Kazan'a transfer olan Mauricio Lemos buradan Las Palmas'a geçti. Daha sonra yarım sezon Sassuolo'da kiralık oynayan Mauricio Lemos, Las Palmas'a geri döndü. 1.87 cm boyundaki oyuncu stoper olarak görev yapıyor ve sağ ayağını kullanıyor. Mauricio Lemos 2 kere Uruguay Milli Takımı formasını giydi. Lemos'un sözleşmesi 2021 yılında sona erecek.
Mauricio Lemos'u aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz


#Mauricio Lemos
#Fenerbahçe
#Barcelona
#Las Palmas
4 yıl önce