|

Fenerbahçe bonservisi verdi anlaşmayı bozdu

Fenerbahçe'nin Giuliano transferi günün en çok konuşulan konusuydu. Zenit'in transfer için Trabzonspor'la el sıkışmasının ardından Rus kulübüyle tekrar masaya oturan sarı lacivertliler kiralık alacakları oyuncuyu bonservisiyle kadrosuna kattı.

Yeni Şafak
19:55 - 12/08/2017 Cumartesi
Güncelleme: 20:15 - 12/08/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Fenerbahçe, tartımalara neden olan Giuliano transferini 7 milyon Euro ödeyerek sonlandırdı.
Fenerbahçe, tartımalara neden olan Giuliano transferini 7 milyon Euro ödeyerek sonlandırdı.

Fenerbahçe'nin sağlık kontrollerinden geçirdiği Brezilyalı futbolcunun transferi için Trabzonspor ve Zenit her konuda anlaşma sağladı. Ancak oyuncu Fenerbahçe ile anlaşınca işler karıştı.

Rus kulübünün "Trabzonspor'la görüş" tavsiyesine de uymayan Giuliano, sarı lacivertlilerde oynama tavrında olunca Zenit bu kez, Trabzonspor'un teklifini açık etti. Sarı lacivertlilerin 1 milyon Euro kiralama bedeli+6 milyon Euro satın alma bedeliyle kadrosuna katacağı futbolcunun transferi Trabzonspor ve Zenit arasındaki protokolden dolayı zora girdi.

  • Bunun üzerine Fenerbahçe yönetimi, Aziz Yıldırım'ın da talimatıyla oyuncunun bonservisini alma kararı aldı. Sarı lacivertli idareciler Trabzonspor ve Zenit arasındaki protokolü bozabilmek için Rus kulübüne 7 milyon Euro bonservis ödemeyi kabul etti. Bu ana kadar oyuncuya Trabzonspor'la görüş diyen Zenit de transfere izin vermek durumunda kaldı.

Kjaer'den gelen paranın bir kısmını (1 milyon Euro) Giuliano'da kullanacak olan sarı lacivertliler bu transferi bonservisle (7 milyon Euro) gerçekleştirince yapacağı diğer takviyelerin de önünü tıkadı. Soldado'ya da 5 milyon Euro ödeyen sarı lacivertli yönetim yapacağı yeni transferlere yeni kaynaklar oluşturmak zorunda kalacak.

#Trabzonspor
#Fenerbahçe
#Giuliano
7 yıl önce