|

Fenerbahçe büyük bir tehlike atlattı: Gelseydi sadece para alacaktı

Fenerbahçe'nin 2018 yazında transfer etmek için yoğun uğraş verdiği hatta İstanbul'a getirdiği Jack Wilshere, sakatlıklardan kurtulamıyor. İngiliz yıldız 9 Temmuz 2018'de imza attığı West Ham United'da sadece 712 dakika süre alabildi.

22:32 - 20/01/2020 Pazartesi
Güncelleme: 23:23 - 20/01/2020 Pazartesi
Yeni Şafak
Jack Wilshere
Jack Wilshere

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezonun başında taraftarların ısrarla alınmasını istediği ve yönetimin İstanbul'a kadar getirdiği İngiliz futbolcu Jack Wilshere, kararını West Ham United'dan yana kullanmış ve sarı lacivertlilere transferi gerçekleşmemişti.

O dönem sakatlıkları şüphe uyandıran ve bu sebeple transferine onay verilmeyen oyuncu, İngiltere'de kabusu yaşamaya devam ediyor. Yetenekli oyuncu, West Ham United'a imza attığından bu yana sadece 16 maçta oynayabildi. (712 dakika)

Bu maçlarda Wilshere 1 gol attı ve 1 asist yapabildi.

Sakatlıkları sebebiyle Arsenal'den ayrılan futbolcunun West Ham United'daki kariyerinin de uzun sürmeyeceği belirtiliyor.

  • İngiltere Milli Takımı formasını 34 kez giyen yetenekli orta saha oyuncusu 2 gol atma başarısı göstermişti. En parlak dönemini Arsenal'de yaşayan oyuncu 198 maçta 14 gol atarken 30 da asist yapmıştı. 27 yaşındaki oyuncu Arsenal kariyeri içerisinde yaşadığı sakatlıklar sonrasında düşüşler yaşamıştı.
#​Fenerbahçe
#Jack Wilshere
4 yıl önce