|

Fenerbahçe Campbell''in peşinde

Arsenal''in her sezon başka bir takıma kiraladığı Kosta Rikalı genç forvetin F.Bahçe''nin listesinde olduğu iddia edildi. İngiliz basını, transferin Arsene Wenger''in onayına bağlı olduğunu yazdı

.
00:00 - 21/03/2014 Friday
Güncelleme: 00:02 - 21/03/2014 Friday
Yeni Şafak
Fenerbahçe Campbell''in peşinde
Fenerbahçe Campbell''in peşinde

Fenerbahçe''nin, Arsenal''ın deneyim kazanması için kiraladığı genç forveti Joel Campbell''i sezon sonunda renklerine bağlamak istediği iddia edildi. İngiliz basınında yer alan haberlerde, Arsenal''ın 2011 sezonunda kadrosuna katmasının ardından Lorirent, Real Betis ve son olarak Olympiakos''a kiraladığı Kosta Rikalı forvet oyuncusu Joel Campbell''i, Fenerbahçe''nin istediği öne sürüldü. Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger''in 21 yaşındaki oyuncunun İngiliz temsilcisindeki geleceğine ilişkin henüz karar vermediği, Campbell''in sarı-lacivertli kulübe transferinin, Fransız teknik adamın onayına bağlı olduğu belirtildi. Olympiakos''ta bu sezon çıktığı 37 maçta 11 gol ve 11 asist kaydeden ve takımının UEFA Şampiyonlar Ligi''nde ikinci tura kadar yükselmesinde pay sahibi olan Kosta Rikalı golcü için Fenerbahçe''nin 10 milyon Sterlin''i gözden çıkardığı ifade edildi.

Oyuna gelmeyiz

Süper Lig''de son 9 haftaya girilirken Fenerbahçe''nin zirvede takipçileri ile aradaki puan farkını açması ve sarı-lacivertli takımın istatistik olarak şampiyon ilan edilmesi teknik direktör Ersun Yanal''ı rahatsız etti. Ligde Fenerbahçe''nin yarışta büyük bir avantaja sahip olduğunu ve henüz şampiyon olmadığını hatırlatan tecrübeli teknik adam, ''Herkes geçmişi çabuk unutuyor. 9 puan geriden gelip şampiyon olan takımlar çabuk unutuldu. Fenerbahçe''nin şu anda sadece avantajı var. Bizi şimdiden şampiyon ilan edenlerin oyununa gelmeyeceğiz. Biz son düdüğe kadar işimizi yapacağız'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe''nin attığı gollerden sonra oyuncuların gösterdikleri sevinci değerlendiren Ersun Yanal, ''Futbol bir keyif oyunudur. Normal bir sevinç. Kazanmanın verdiği keyfi futbolcuların taraftarlarla paylaşması normal ve güzel bir olaydır'' dedi.

Saçlar gitmesin diye performansı arttı

Fenerbahçe''de son haftalarda performansı artan Alper Potuk''un bu başarısının perde arkası ortaya çıktı. Günün yaklaşık 3-4 saatini kuaförde geçirdiği için teknik direktör Ersun Yanal''ın ''Eğer istediklerimi yapmazsan saçlarını keserim'' dediği genç oyuncunun hocası ile arasında geçen bu diyaloğun ardından performansı arttı. Alper, son maçlardaki başarılı çıkışını ''Hocamın tehdidi işe yaradı'' şeklindeki espriyle değerlendirdi.

Gökhan''a özel program

Fenerbahçe''de sakatlıkları bulunan Egemen, Cristian ve Gökhan takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı. Hafta boyu takımdan ayrı özel çalışacak Gökhan''ın Gaziantepspor maçında oynayıp oynamayacağı maç günü belli olacak.


10 years ago