|

Fenerbahçe Cenk'i istedi

Everton’da forma giyen Cenk Tosun'u kadrosuna katmak için girişimlere başlayan sarı-lacivertliler, İngiliz kulübüne satın alma opsiyonlu kiralamak için teklif yaptı. Everton bu teklifi kabul etmezse Fenerbahçe, uygun bir bonservis bedeliyle milli golcüyü kadrosuna katmayı planlıyor.

09:09 - 5/04/2019 Cuma
Güncelleme: 09:18 - 5/04/2019 Cuma
Yeni Şafak
Cenk Tosun bu sezon Everton'da ilk 11'de fazla forma şansı bulamıyor.
Cenk Tosun bu sezon Everton'da ilk 11'de fazla forma şansı bulamıyor.

Gelecek sezon güçlü bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton’da forma giyen mili golcü Cenk Tosun’u transfer etmek için harekete geçti.

Everton yönetiminin de Cenk Tosun’un performansından memnun olmadığı ve 27 yaşındaki golcüye gelecek tekliflere açık olduğu öğrenildi. Fenerbahçe yönetiminin hem İngiliz kulübüyle hem de Cenk Tosun ile temasa geçerek teklifini ilettiği belirtildi. Milli golcü de sarı-lacivertli kulüpte oynamaya sıcak baktığı gelen haberler arasında.

Fenerbahçe yönetimin önceliği 27 yaşındaki golcüyü satın alma opsiyonlu kiralamak. İngiliz kulübü bu teklifi kabul etmezse sarı-lacivertliler, uygun bir bonservis bedeliyle Cenk Tosun’u kadrosuna katmayı planlıyor.

Fenerbahçe yönetimi sezon başında da Cenk Tosun’u transfer etmek istemiş, ancak milli golcünün İngiltere’de kalmak istemesi nedeniyle transfer gerçekleşmemişti.

  • Kulübüyle 2022 yılına kadar sözleşmesi olan Cenk Tosun bu sezon 26 maçta forma giydi ve 3 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

#Cenk Tosun
#Fenerbahçe
5 yıl önce