|

Fenerbahçe çocuk parkı değil

Yedek soyunmaktan rahatsızlığını hareketleri ve açıklamalarıyla kamuoyu önünde dile getiren, Portekizli teknik adama tavır koyan Hollandalı yıldız, gerginliğin sona ermesi için geri adım attı. Hafta içinde yapılacak görüşmede iki taraf arasındaki kriz sona erdirilecek.

Yeni Şafak
04:00 - 12/10/2015 Monday
Güncelleme: 01:54 - 12/10/2015 Monday
Yeni Şafak

Fenerbahçe'de son haftalarda teknik direktör Vitor Pereira ile Hollandalı yıldız Robin van Persie arasında yaşanan gerginlik sona eriyor. Başkan Aziz Yıldırım, Portekizli teknik adamın kararlarına saygı duyulması gerektiğini belirterek Pereira'ya desteğini sürdürürken van Persie gerginliğinin bitmesi için sportif direktör Giuliano Terraneo ile görüştü. Başkan Yıldırım, İtalyan spor adamına "Bu iş artık bitsin. Fenerbahçe çocuk parkı değil. Daha fazla uzamasını istemiyorum" dediği öğrenildi. Fenerbahçe ile yaşadığı sorunlar Avrupa basınına da yansıyan Hollandalı yıldız ise Pereira ile arasındaki krizin bitmesi için geri adım attı. Pereira tarafından hazır olmadığı için 11'de görev verilmeyen ve bu nedenle rahatsızlığını tavırları ve açıklamalarıyla sürdüren van Persie, Hollanda basınına yaptığı açıklamada "Yaşadığım sorunları kafaya takmak için fazla gencim. Artık sadece bir futbolcu değilim, aynı zamanda bir baba ve kocayım" sözleriyle krizin artık sona erdiğinin sinyallerini verdi. Milli takım dönüşü sportif direktör Giuliano Terraneo ile teknik direktör Vitor Pereira, van Persie ile bir araya gelerek bir görüşme yapacak. Bu görüşmede herkes sıkıntının nedenlerini anlatacak ve ardından da gerginlik sona erdirilecek. Portekizli teknik adam, Kayseri deplasmanında çift forvete dönerek van Persie-Fernandao'ya birlikte görev vermesi bekleniyor.



100. maç gurur

EURO 2016 Elemeleri'nde Kazakistan'ı deplasmanda 2-1 mağlup eden Hollanda'da oyuna 87. dakikada giren ve 100. kez milli formayı giyen Robin van Persie büyük bir gurur yaşıyor. Kazakistan karşısında maça yedek başlamasıyla ilgili konuşan tecrübeli oyuncu; “Önemli olan maçı kazanmamızdı. Hollanda formasıyla 100. maçıma çıkmak benim için büyük bir onur, geç de olsa bu onura ulaştım” diye konuştu. 49 golle Hollanda tarihinin en golcü oyuncusu konumunda bulunan van Persie; “Bu konumda olduğum için çok mutluyum. Maça sonradan girmem hocanın kararıydı. Ben oldukça fitim” dedi. Maç sonunda soyunma odasında keyifli dakikalar yaşadıklarını belirten tecrübeli golcü; “Sneijder güzel bir konuşma yaptı. Ardından eşim ve çocuklarımdan fotoğraf aldım. Bu çok özeldi” ifadelerini kullandı.



Aktör olmaktansa sahayı tercih ederim

Reklam filminde oynayan Fernandao, kendisinin başarılı olduğu yerin saha olduğunu söyledi.



Fenerbahçe'de futbolcuların da rol aldığı Yandex reklam filminde oynayan Brezilyalı golcü Fernandao, aktörlüğe alışık olmadığını söyledi. Çekimlerin beklediğinden daha hızlı ve başarılı geçtiğini söyleyen Fernandao, "Böyle reklam filmlerinde oynamaya çok alışık değilim. Beklediğimden başarılı geçtiğini düşünüyorum. Başardığımı düşünüyorum. Fenerbahçe'ye yararlı olacak her konuda yardımcı olmaya hep hazırım" ifadelerini kullandı. Oyunculukta pek yetenekli olmadığını vurgulayan Fernandao, "Aktör olmaktansa ben saha içinde olmayı tercih ediyorum. Benim sevdiğim yer saha, benim sevdiğim yer futbol zemini. Ben sahada olmayı ve gol atmayı seviyorum" diye konuştu.



Son reklam filminde yer alan Robin van Persie ise reklam filminde kendisini en çok şaşırtan karşısına çıkan bikinili aktör olduğunu söyledi. Hollandalı yıldız, "Böyle bir görüntüyü beklemiyordum ama böyle komik anların yaşanması güzel" dedi.



Luis Nani çay içmeye başladı

Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Luis Nani, çay bardağını elinden düşürmüyor. Çayın tadını beğendiğini söyleyen Nani çay içmeye başladı ve kendisine ikram edilen çayı büyük bir keyifle içiyor. Portekizli yıldız “Çay çok güzel” ifadesini kullanıyor. Nani'nin takımdaki en yakın arkadaşı Caner Erkin de, “Nani yavaş yavaş çay içmeye başladı, Türk olma yolunda ilerliyor. Türk demeyelim, ama Türkleşme yolunda ilerliyor. Yakında Türkçe konuşmaya başlayacak” diye konuştu.


#feenrbahçe
#aziz yıldırım
#van persie
9 years ago