|

Fenerbahçe dev stoperin peşinde

Devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı lacivertliler, West Bromwich Albion'un savunmacısı Jonas Olsson'a gözünü dikti.

Ömer Ejder / Yenisafak.com.tr / Spor
00:00 - 1/01/2013 Salı
Güncelleme: 17:15 - 1/01/2013 Salı
Yeni Şafak
 Fenerbahçe dev stoperin peşinde
Fenerbahçe dev stoperin peşinde

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında istediği sonuçları alamayıp taraftarını hüsrana uğratan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor.

Yobo'nun Nijerya Milli Takımı ile Afrika Kupasında mücadele edecek olması ve ligin ilk 2 haftasını kaçıracak olması nedeniyle savunmasını güçlendirmek isteyen sarı lacivertliler, Talksport'un haberine göre; West Bromwich Albion'un 29 yaşındaki stoperi Jonas Olsson'u kadrosuna katmak istiyor.

Bu sezon Premier Lig'in sürpriz ekiplerinden olan WBA'nın savunmasında en kilit oyunculardan biri olan 1.94 boyundaki Olsson, İsveç Milli Takımı ile 15 maça çıktı. Hava hakimiyeti ve defanstan oyun kurmadaki becerisi ile ön plana çıkan solak stoper, serbest vuruşları ile de dikkat çekiyor.

Bonservisi 7 milyon Avro

Bu sezon Premier Lig'de W.Bromwich takımı ile 19 maçın hepsinde ilk 11'de başlayan Olsson'un transferine Menajer Steve Clark'ın izin vermesinin zor olduğu belirtiliyor. Oyuncunun Avrupa Kupaları'nda mücadele edecek bir takımda oynamak istemesiyle, İngiliz kulübünün 7 milyon civarı bir teklife hayır diyemeyeceği belirtiliyor.

11 yıl önce