|

'Fenerbahçe Diego'yu 2 milyon dolara satacak'

2014-2015 sezonunda Fenerbahçe'ye bonservis bedelsiz transfer olan Diego Ribas için eski takımı Santos yine devrede. Sarı lacivertlilerin bu transfer döneminde elinden çıkarmak istediği Brezilyalı futbolcu için 2 milyon dolar(5.8 milyon TL) istediği ve Santos'un bu rakamı ödeyerek oyuncusunu transfer edeceği öne sürüldü.

Yeni Şafak
10:14 - 4/06/2016 Cumartesi
Güncelleme: 07:18 - 4/06/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Diego Ribas (Fenerbahçe)
Diego Ribas (Fenerbahçe)

2014-2015 sezonu başında Atletico Madrid'le sözleşmesi sona eren ve Fenerbahçe'ye transfer olan Diego Ribas ayrılık hazırlığı yapıyor.



Brezilya basınından Radıo Gaucha'ya göre; sarı lacivertlilerde bir türlü beklentileri karşılayamayan ve yedek kalan Brezilyalı futbolcu eski takımı Santos'a dönecek. Santos başkanı Modesto Junior Roma'nın, Diego'ya talip olduğunu belirten Brezilya basını oyuncunun babası ve aynı zamanda menajeri olan Djair Ribas'ın Santos başkanı ile görüşmeler yaptığını bildirdi.



2 milyon dolar

Oyuncuyu bonservis bedelsiz olarak kadrosuna katmak isteyen Santos'un Fenerbahçe'nin katı tutumu sebebiyle bu düşüncesini gerçekleştiremediğinin altı çizilen haberde Diego Ribas için sarı lacivertlilerin 2 milyon dolar(5.8 milyon TL) istediği aktarıldı. Gabigol'ü astronomik bir rakama satmaya hazırlanan Santos başkanı Modesto Junior'un Diego Ribas için 2 milyon dolar ödeyeceği ve Brezilyalı futbolcuyu kadrosuna katacağı ifade edildi.



Diego'nun Santos'a transferi konusundaki en büyük sıkıntı Brezilyalı futbolcunun aldığı yıllık ücret. Fenerbahçe'den yıllık 3.5 milyon euro kazanan yıldız futbolcu için Brezilya kulübünün bu rakamı karşılaması zor gözüküyor. Ancak Diego Ribas'ın Fenerbahçe ile sözleşmesinin bir sezon sonra sona ermesi Santos'un elini güçlendiriyor.





#Fenerbahçe
#Santos
#Diego Ribas
8 yıl önce