|

Fenerbahçe forvet transferini açıklamaya hazırlanıyor: Sörloth mu Gomez mi?

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de golcü arayışları sona ermek üzere. Sarı-lacivertliler Valencia'dan Maxi Gomez ve Leipzig'den Alexander Sörloth için son teklifini, kulüplere iletti.

Haber Merkezi
09:47 - 17/08/2022 Çarşamba
Güncelleme: 10:17 - 17/08/2022 Çarşamba
Yeni Şafak
Maxi Gomez ve Alexander Sörloth
Maxi Gomez ve Alexander Sörloth

Dünyaca ünlü teknik adam Jorge Jesus önderliğinde yeni sezona giren Fenerbahçe'de, transfer çalışmaları devam ediyor. Golcü bir forvet oyuncusunu kadrosuna katmak isteyen sarı-lacivertliler, listeyi iki isme düşürdü.

Aboubakar ile görüşme olmadı

Michy Batshuayi için Chelsea ile görüşen sarı-lacivertliler, İngiliz kulübünün 7 milyon euro bonservis bedeli istemesi üzerine bu transfer girişiminden geri çekildi. Vincent Aboubakar ile yakın bir zamanda herhangi bir görüşme yapılmadığı öğrenilirken, Fenerbahçe'nin Maxi Gomez veya Alexander Sörloth'tan birisini getireceği kaydedildi.

Maxi Gomez için Valencia bekleniyor

Valencia'ya Maxi Gomez için toplamda 3 teklif yapan sarı-lacivertliler, son teklif sonrasında beklemeye geçti. Uruguaylı oyuncu için 8 milyon euro bonservis + bonuslar ve bir sonraki satıştan pay teklifinde bulunan Fenerbahçe, İspanyol kulübünün kararını bekliyor. Oyuncu ile senelik 2.4 milyon eurodan anlaşma sağlayan sarı-lacivertliler, Valencia'nın onay vermesi halinde 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

Sörloth gelmek istiyor

Timo Werner'in yeniden Leipzig'e dönmesinin ardından, takımda yedek duruma düşen Alexander Sörloth, Bundesliga kulübünden ayrılmak istiyor. Oyuncu ile senelik 2.5 milyon eurodan anlaşma sağlayan Fenerbahçe, satın alma opsiyonlu kiralık teklifinde bulundu.

  • Hem Valencia'nın hem de Leipzig'in teklifleri kabul etmesi durumunda sarı-lacivertliler, Jorge Jesus'un vereceği karar sonrasında, her iki yıldız isimden birini kadroya katacak. Sarı-lacivertlilerin yeni transferi bir hafta içerisinde açıklaması bekleniyor.


#Fenerbahçe
#Maxi Gomez
#Alexander Sörloth
2 yıl önce